2777
2789

بچها من بخاریمو مشکی برداشتم 

بعد دکورم میز تی وی و کنسول و اینام کلا سفیده با مبلام طوسی و کلا رنگ دکور خونم طوسی زرده 

الان بخاری مشکی برداشتم که عکسشو میزارم 

حس میکنم بد میشه نظر شما چیه

این واسه منه 

اینم سفید ی مدل دیگه بود 

میگن سفید زرد میشه موندم چیکار کنم

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ادبیه عنوانت

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

سفيد بگير من سفيد گرفتم خيليم راضيم همه ميگفتن نگير زرد ميشه اما تو اين يك سال اصلا تغيير نكرده 

خيليم خوشگلتره ب دكورم هم مياد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خب اولی سفیدشو بخر بگرد پیدا کن ولی مبلت طوسی باشه میاد بهشون  چنده قیمتشون؟

اولی 30 هزار 2200 اولی سفیدش اصلا قشنگ نبود چکشی بود از اینایی که دون دونیه 

دومی 30 هزار 3400 فکر کنم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)