2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمکم. ..

62 بازدید | 17 پست

پسر 13 ماهم آبریزش بینی داره چیکار کنم بند بیاد امروز اینطور شده

دیروز خونه بابام اینا بودم ولی خونشون گرم بود اونجا سرما نخورده بود 

امروز شوهرم دید آبریزش داره میگه دیدی گفتم نبر اونجا حالا حرفو عوض کردم 

ولی بدونه سرما خورده مادر شوهرم خود شوهرم میگن بردی اونجا مریض کردی؟

فقدم آبریزشه چیزه دیگه نداره 

چیکار کنم خانگی بند بیاد؟؟

عزیرم براش قطره بگیر یا اسپری بعدش مگه تو دشمن بچه ای یا خونواده ت اجازه نده حرف بزنن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیرم براش قطره بگیر یا اسپری بعدش مگه تو دشمن بچه ای یا خونواده ت اجازه نده حرف بزنن 

نمیتونم میترسم دیگه نزاره برم خونشون هیچکدومو ندارم 

فقط امروز دو بار هر شیش ساعت یه قطره چکون استامینوفن شربت دادم

سلام اشکال نداره ولی سعی کنید سینه اش رو گرم نگه دارید و اینکه یکم سیتریزین بهش بدید همون که خانم گفتن در حد یک سی ی ولی شب باید بدید و ابدا چیزهای سرد ندید بهش و یا خودتون استفاده نکنید اگر ازتون شیر میگیره

تب نداره استامینوفن نده . امشب رو گرم نگه دار .اسپری بینی اگه داری بزن فردا صبح براش سیتریزین بخر

نه هیچی نداره فقط آبریزشه 

آخه چطور بهش بگم 

بهش بگم میگه  رفتی بچرو مریض کردی 

نمیخوام بفهمه

بگو حساسیت فصلی اگه مریص بود که خدای نکرده تب میکرد

بابا هیچ چیز دیگه ای نداره  به نظرتون فردا آبریزشش بند میاد خوردوخوراکش خوابش خداروشکر خوبه فقط اون نگرانم کرده بابا شانس من یه روز بد باید اینطور میشد الانم خوابیده نه تبی نه چیزی تازه صورتش خنکم هس

عسل ضرره براش آب جوش عسل بدم بهش؟

نمیدونم ولی میگن برای بچه خوب نیست نمیدونم زیون باز نمیکنه اینا 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️