2777
2789

هرچیییی ازش خواستم نداد

بابت هرچی شکرشو کردم ازم گرفتش

مریض بودم شکرشو کردم الحمدلله گفتم

سالم بودم شکر کردم

ازش خواستم بهم یه دلخوشی ساده بده ولی نداد

دریغ از یه روز آرامش و احساس خوب

دریغغغ از روزی که بدون گریه خوابم ببره

کجاش ارحم الراحمینه دقیقا؟ کجاش رحمانه؟ کجاش عادله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.

بسم الله الرحمان الرحیم.

خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.

هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.

اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.

بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.

من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:

با من تماس بگیرید!

مهدی خدامیان آرانی

فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟

فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر

++

لینک تاپیک با من تماس بگیرید:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم حرفم همینه قرار نیست چیزی بده خودمون باید به زور بگیریم

براماها اینجوره بعضیا روریل خوشبختین شوهر پولدار خوشتیپ سالم لارج خودشونم بهترین شغل سالم و سلامت عبادتم نمیکنن شکر ؟خخخ

همین زیر ی سقف خوابت برد خودش کلیه ارحم الراحمین

جدی؟؟؟

با هزارتا درد و رنج و مریضی و از هم پاشیدگی ذهنی و گریه و مشکلاتو...

چطور میتونی اینو بگی وقتی این همه ادم خوشبخت داریم حداقلش اینه یه روز تو زندگیشون حتی برای یه روز احساس ارامش کردن ولی من حتی اونم نداشتم

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و ...

دروغ محضه

تمام زندگی من نکبت و نا امیدی بود

با واجبات با نماز با قران با هرچی دعا کردم ولی پاسخش این بود: تو گوه نخور

عزیزم فقط بله وخیربگو به ترتیب

پدرومادر داری؟

وضع مالی نسبی دارین؟

تنت سلامته؟اییردکترا وبیمارستان نیستی؟

درس خوندی؟

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
جدی؟؟؟با هزارتا درد و رنج و مریضی و از هم پاشیدگی ذهنی و گریه و مشکلاتو...چطور میتونی اینو بگی وقتی ...

پس من که همیشه نابینا بودم و آرزوی دیدن دارم چی بگم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.