2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و با سیاست لطفا بیان

442 بازدید | 36 پست

سلام خانما راستش من ۲۴ سالمه و ۱۸ سالم بود ازدواج کردم زندگی بدی ندارم تقریبا همه چی برام محیاست اما خب شوهرم زیاد کمک حالم نیست تو بچه داری و خونه داری منم دست تنهام بعضی وقتا خیلی بهم فشار میاد از طرفیم آدمی نیستم ک با کسی درد و دل کنم یکمم بی سیاستم ولی خب شوهرم خیلی وابستس ب خانوادش و کلا میگه همه جا با اونا بریم یا زیاد میگه رفتوآمد کنیم منم انگار خسته شدم خیلی غر میزنم یا اینکه بحثمون میشه کینه میشه تو دلم حالا حالا ها باهاش صاف نمیشم و جدیدا هم هر جا میگه بریم میگم نمیخوام انگار دیگ هیچ جا بهم خوش نمیگذره خودمم دارم خسته میشم از این رفتارم البته بگم ک خونه اطرافیان میرم و باهاشون گرمم برخورد میکنم اما خب زیادی رفت وآمد کردن خستم میکنه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با لحن اروم بهش بگو همیشه همیشه ها

که عزیزم یکم شرایط سخت شده هم برای من که مادرم هم توکه پدری  ومسئولیت داری تا بچمون بزرگ میشه یکم باید سرگرم کارای اون و کارای خودمون باشیم😘😘یکم استراحت کنیم یکم دونفره خوش بگذرونیم دوباره قاطی جمع میشیم😂اینجوری هم شوخی هم مهربونی

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

خوب الان  ما چه کنیم

تو روزی یک لیوان گلگاوزبان دم کن بخور 

تا حالت خوب باشه گیر به اون بنده خدا هم ندی 

اولش گفتی همه چی مهیاست 

آخرش میگی من خودم بداخلاقی می کنم 

درنتیجه فقط او دم نوش بخور

حق داری عزیزم بچه داری انرژی زیادی از آدم میگیره مخصوصا دست تنهام باشی ولی سعی کن با صحبت کردن به نت ...

دقیقا همینطوره منم واقعا خستم ولی خب میگم چقدر و تا کجا میترسم این مشکلات ب جاهای باریک بکشه

با لحن اروم بهش بگو همیشه همیشه ها که عزیزم یکم شرایط سخت شده هم برای من که مادرم هم توکه پدری &nbs ...

بخدا گفتم اما خیلی جواب نمیده یعنی چند روزی اوکیه ولی باز بیشتر میشه البته نسبت ب اوایل زندگیمون خیلی بهتر شده

دقیقا همینطوره منم واقعا خستم ولی خب میگم چقدر و تا کجا میترسم این مشکلات ب جاهای باریک بکشه

قرار نیست تا نهایت تحملت به خودت فشار بیاری و مردا از گوشه و کنایه و تو لفافه متوجه نمیشن وقتی که دوتاتون خیلی خوبین براش توضیح بده که به کمک بیشتری احتیاج داری حالا اول اینو اوکی کن برای رفت و آمد خیلی سنجیده باید عمل کنی 

خوب حق داری.هر چیزی حدی داره.بالاخره شما هم حق دارین خودتون دوتایی برین بیرون.باهاش حرف بزن.

حرف زدم زیادم زدم چه با خوبی چه با بدی اما مشکل اینه ک من سیاست ندارم و نمیدونم چه جوری حرفامو بگم کلا دوتا کلمه حرف بزنبم بحث پیش میاد

بخدا گفتم اما خیلی جواب نمیده یعنی چند روزی اوکیه ولی باز بیشتر میشه البته نسبت ب اوایل زندگیمون خیل ...

خب باز ادامه بده فقط سعی کن عصبی نشی که لج بیشتر میشه

دورشو بگیر باهم خوش بگذرونبد تا کم کم از سرش بپره 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش