2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ پروفایلیه😂🤦🏻‍♀️

من پایم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
باشه چه ورزشی میکنی وزنت چقدره قدت چنده پروفایلم چیه چیزی نشون نمیده برام

نه پروفایل منظورم شما نبودی .من میخوام وزن اضاف کنم ،وزنمو بیخیال😂ولی قدم۱۷۰

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

قدم ۱۷۰

وزنم ۶۴

روزانه ورزش میکنم ۳۰۰ الی ۵۰۰ کالری میسوزونم

طبق برنامه کرفس هم غذا میخورم

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
چه ورزشی میکنی

ی برنامه هس ورزش در خانه

مربوط ب ثابت موندن وزن،پهلو و شکم،باسن و پا و بازو هس

میتونی خودت انتخاب کنی کودومشونو میخای خودش ورزش روزانه میده

و میتونی انتخاب کنی ورزش در حد مبتدی بده متوسط یا پیشرفته

من ورزش پهلو و شکمشو انتخاب کردم و علاوه ب اون ورزشای دیگه هم داره ک اونارو هم اکثر اوقات انجام میدم

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤