2777
2789

سلام داداشم ۱۹ سالشه و دانشجو  بابام خیلی اصراررداره که زود ار یه کاری پیدا کنه برای خودش. و   یه مدت املاکی یمرفت الان بهش یه پیشنهاد کار شده

که طرف یه فروشگاه بزرگ لباس فروشی زنانه داره  یه شعبه کرج یه شبعه شهریار و وضعشم خیلی خ به به  داداش م گفته بیا باهم همکاری کنیم.  از این لحاظ که داداش من. ذهن اقتصادیش عالیه و  ایده های خوبی داره گفته بیا اینجا رکی کارام نظارت کن. روی کارگرا فردشنده ها.  پیج رو رونق بده. روی جنسام روی مدلایی که لباسارو میفروشن روی. عکاسی ها. روی پیشرفت. پیج.  حتی گفته یه پیج بزن. از این عکس ها اونجام بزار.  فروش رفت  سود خودتو بردار    و اینکه اسن پیج برای خودت بعدا  رونقش بده     خلاصه که کنار من باش و  از لحاظ پیشرفت کار باهم صحبت کنیمو ایده بدی و از این حرفا یه جورایی مباشرش باشه و معاونش    و فعلا بهش ماهی ۵ تومن بده  اونم فقط برای بودنش  بقیه چیزا سود خودش میتونه برداره    به نطرتون بزه  اینده داره     فروشگاه فروش لباس زنانه هست همه جوره

به داداشپ گفته

من به مرور زمان که پیج رشد کنه و فعالییتو ببینم

مثلا ببینم از فروشه ب فرض 100 تا رسیدی به 200 تا

حقوقتون بالاترم میبرم میگم این تونسته رونق بده پس میگم باشه 7 تومن میدم بیشتر بشه 10 تومن

گفت من 5 تومنو ک گفتم برای شروع و استارت بود مگرنه اصن سقف نداره

گفته یه پیج برای خودت بزن عکسا و مدلارو بزار
بعدا اصن خودت ی ادمین بگیر بزار برای پیجت
جنسو اینا از من تو بزار تو پیج خودت بفروش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم و اطرافیانم هر موقع شراکتی کار کردن طرف توزرد از آب درومده جا زده

شراکتی.  در کل خوب نییت. ولی برای داداش من که اول راهه و هیچ نداره خوبه.  خود مرده هم گفته. یکم جون گرفتی برو خود بهت عمده لباس میدم بفروش

بابام بهش گفته بود  برو باتریریازیریاد بگیر توی مغازه خودمون کار کن قبول نکرد.   دومادمون توی کار روسویی  حمام دستسویی هست. روشویی  اینه باکس و کلا اینجیزا گفت من به شما نیدم شما بفروشین . سودش برای خودتون.   اما  اینم قبول نکرد گفت میرم املاک.  . الانم که تو انلاک بود که این کا  جور شده .   جریبت نداره به بابام بگه چون مخالفت میکنه نیگه چرا ازاین شاخه اون شاخه میشی.    داداشمم میگه.   این شرایط بهتر داره.  .     فعلا تصمیم نگرفته.   .   شماها اطافیانتون کسی هست تو این کار باشه؟؟؟