2777
2789

سلام دوستان من تازه واتساپ جی بی نصب کردم برای دونفر از دوستام رو اومدم رمز گذاشتم که کلا انگار دیگه توی مخاطبین واتساپم نیستن چیکار کنم کسی بلده ؟ عکس هم میذارم که تو کدوم قسمت رفتم همون قسمتی که دورش رو قرمز کشیدم ممنون میشم کسی بلده بهم بگه🙏🙏🙏

الحمد لله کما هو اهله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو صفحه گفتگو بالای صفحه بزن رو what's up

میری تو سکرت چت

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
عزیزم می شه جواب بدید واتساپ جی بی از کجا باید دانلود کرد و شکل آیکونش شکل همون واتساپه ؟ چه قابلی ...

سلام عزیزم قابلیت های زیادی نسبت به واتساپ معمولی داره مثلا اینکه میتونی وضعیت همه رو ببینی بدون اینکه اسمت براشون بیفته تا زمانی که دوتا تیک که پایین هر وضعیت میفته نزنی اسمت برای اون طرف نمیفته که شما دیدی یا میتونی برای واتساپت رمز بذاری و خیلی کارایی دیگه که وقتی نصبش کنی باهاش کار کنی بیشتر متوجه میشی امیدوارم خوب توضیح داده باشم😉

الحمد لله کما هو اهله