2777
2789

خودم 

یادمه مشهد بودیم خب منم بچه بودم کلاس چهارم بودم داشتم میرفتم پنجم 

بعد با مادربزرگم اینا خونه گرفته بودیم منم خب خیلی شلختم 

صب رفتیم بیرون من تند تند لباس عوض کردم رفتم 

موقع برگشتن چون خیلی گشنم بود زود نشستم ناهار بخورم 

خاهرم رفت لباسشو عوض کنه بیاد یهو گفت این شلوار کیه؟!؟ 

بعد یه شلواره گل گلی وسطش یکم قهوه ای ( چون مونده بود و من کوووور ندیده بودم) 

منم فک کردم ر.یدم به خودم و خودم نمیدونم فک کردم پی پیه 

رفتم نگا کردم ببینم کثیف کاری نکردم ک😂😂 دیدم یه عالمهه خون رولبای زیرمه (خودمو کثیف نمیکردما ولی هیچ تصوری از پریودی نداشتم😂)

خلاصه کلی گریه کردم تو حیاط اون محوطه و کل او کسایی ک اطرافمون بودن فهمیدن ک من پریود شدم😂😂😂😂

مسخرع 

ب مامانم نگفتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نگفتی؟!؟

نمیدونم حس خوبی نمیداد

نمیدونستم اصن چیه چ حالیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من نمیدونم چرا اما هم عصبیو هم ناراحت بودم از خودم

خیلی بد بود

همشم بخاطر این بود به من هیچ جایی اموزشی برای پریودیم نداده بودن تو هیچ مدرسه ای

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

من مدرسه میرفتم بد از ظهری بودم صب پاشدم پریود شده بودم بعد انقد  حس نفرت داشتم ب همچی اون لحظه یادمه بزور رفتم مدرسه دلم میخاس کل بچعارو ب فوش بکشم کلن روحیمو باخته بودم 😐😂

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

هفتم بودم

از مدرسه برگشتم *تابستون بود.. کلاس برای اشنایی با دروس گذاشته بودن* رفتم دستشویی

گفتم مامان پریود شدم گفت باشه

ی نوار بهم داد همین 😂

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑