2777
2789
عنوان

اولین روزی ک پریود شدین چ شکلی بود براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 105 پست

مت میدونستم پریودی رو

بعد یه روز صبح رفتم دستشویی دیدم قرمزززز سکته کردم گفتم چجوری بگم دوساعت  داشتم فکر میکردم با نقشه چی بگم

رفتم بیرون گفتم مامان بدبخت شدم گفت چی شد دستشویی کردی تو خودت گفتم نه گفت مس جی شورتمو کرفت دید کلی خندید بوسم کرد یه دوتا چکم زد

هرکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیر شدم سوم دبیرستان بودم حس کردم زیرم خیس شده 😐 یعنی بدون هیییچ درد و علائمی یهو کلی خونریزی کردم شانس آوردم زمستون بود کاپشنمو گذاشتم زیرم مانتون کثیف نشه با بدبختی رسوندم خونه خودمو😑🤦

من کلاس پنجم بودم بخاطر یه دعوای بدی ترسیدم و پریود شدم.

از شب داشتم از دل درد میمردم صبح که پاشدم رفتم دسشویی دیدم پر خونه لباسم. بعد به مامانم گفتم همین.

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔

من از دوچرخه بازی برگشتم تابستون بود میخواستم برم اول راهنمایی ..گفتم مامان به نظرت امکان داره پاره بشم؟؟؟😣😂 گفت وا این چه حرفیه ....گفتم پاره شدن بده ؟ گفت اره قبلا ک راجب بکارت توضیح دادم بهت ...گفتم اها خب من پاره شدم چون داره ازم خون میاد😎😎

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من روز عید شدم بعد دستشوییمون تو حیاطه..میدونستم پریودی چیه..قدمم اونموقع ۱۵۷ بود..از خود دستشویی تا تواتاقم دوییدمو جیغ زدم بعد درو رو خودم قفل کردم باز جیغ زدم و گریه کردم..بعدش مامانم ناراحت بود میگفت درو باز کن یا درو میشکنم ک درو باز کردم😐

من پنجم ابتدایی بودم ، از مدرسه که برگشتم دیدم شورتم قهوه ای رنگه منم مث اسی فکر کردم که خودمو کثیف کردم چون هیچ تصوری از پریودی نداشتم و اینم بگم تاحالا خودمو کثیف نکرده بودما😂 ولی اومد تو ذهنم

تا دوروز بعدش ب همین منوال گڋشت و من از ترس اینکه یه مشکلی داشته باشم از مامانم مخفی میکردم تا اینکه دیدم تموم ک نمیشه رفتم ب مامانم گفتم ، گفت پریودی😂😫

فرار از رنج، خود نوعی رنج است

اول راهنمایی بودم صبح خواستم برم مدرسه تو wcدیدم شورتم قرمزه گریم گرفتع بود رفتم اروم به مامانم گفدم مامانمم خندید گف گریه نداره مبارکه وبهم مای لیدی داد شبشم زنک زد بابام برام گداخته خرید اورد درست کردخوردم اما حس بدی داشتم سه چهارتا پد میذاشتم داخل کولم با دوسه تا پلاستیک و تو مدرسه عوض میکردم چون میدیدم دخترایی که نم میدادن رونیمکتا وحالم بد میکرد ازاین حجم از بیخیالی و شلختگی

من ننه بابام مسافرت بودن خارج از کشور۱۳ سالم بود  قشنگ یادمه عجیب دل درد داشتم رفتم دسشویی خود ...

😂😂😂وای

چند سالت بود؟

داداشت چند سالش بود؟

بدترین روز زندگیم ۱۴۰۰/۹/۲۱ آذر، یکشنبه.. ساعت ۱۸:۲۹😔 برای خوب شدن مامانم دعا کنید و صلوات بفرستید خواهش میکنم❤😔