میگم بعدا پشیمون نمیشه ک یه دخترم ب دنیا نیاورده؟؟من دوتا گل پسر دارم ولی تصمیم گرفتم دیگه بچه دارنشم همه دوروبریام میگن حتما بزار یکی دیگم داشته باشی نظرتون چیه خانوما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر برا اخرت خوبه جدی میگم...پس فردا پسرات زن میگیرن همه چیشون میشه خونواده همسرشون این دختر ...
اینطوری هم نیست عزیزم،پس اینایی که تو نی نی سایت مینالن که شوهرمون فقط به فکر خانوادشه کی هستن؟شوهر من دو تا خواهر داره ولی اونا هیچ کارن همه زحمتا با شوهر منه،بچه رو خوب تربیت کنی دختر و پسر نداره،یه وقتم دیدی دختر بزرگ شد داماد بد بود نذاشت به خانوادش برسه
خواهر شوهر من عمدی رفته یه شهر دیگه زندگی میکنه که نخواد زحمت پدر مادر پیرش بکشه ولی شوهر من جونشم ب ...
میدونی عزیزم اصلا بحث این نیست دختر بهتره یا پسر ...به قول مامان بابای من ..خانواده ها باید قبول کنن هرکی میره پی زندگی خودش ....انتظار نداشته باشن ....والا واقعیتم همینه من الان جونمو واسه خانوادم میدم اما قطعا اولویت اول زندگی خودمه دیگه ....تربیت خانواده خیلی شرطه بخدا ...دایی کوچیکم باما زندگی میکرد همه همسایه ها فکر میکردن پسر خانوادست ..زمانی که ازدواج کرد مامان و بابام عروسی گرفتن واسش ..همه میگفتن اینا حکم پدر و مادر دارن باید احترام بزاری باید زود به زود سر بزنی ....بابام گفت هرکاری واست کردیم از شیر مادر حلال تر ...با جون و دل بوده ...الانم اولویتت زندگیت بعد خواهرا و برادرات....به ماهم همینو گفت ....یه داداش کوچیکتر دارم میگه من تااخرش میخوام باشما زندگی کنم ...بابام میگه بیخود😂 مامانم میگه حتی خونش و نزدیک خودم نمیگیرم.... خوش باشین هرجا هستین
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
میدونی عزیزم اصلا بحث این نیست دختر بهتره یا پسر ...به قول مامان بابای من ..خانواده ها باید قبول کنن ...
بله درسته منم با مزاحمت بیجا برای بچه ها مخالفم اما یه جاهایی واقعا آدم بهشون نیاز داره،این همه زحمت بچه میکشی بلاخره اگه بچه به داد پدر و مادر نرسه کی برسه؟و دقیقا صحبتم همینه که اگه تربیت صحیح باشه دختر و پسر نداره هر دو به وقتش پدر و مادر رو تنها نمیذارن