2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال وکیل من خانم محمودی پور بود ده تومن دادم ولی بازم خیلییییییی طول کشید چون چند جلسه باید بری مشاوره خانواده و کلی قرو فر داره و شوهرم اذیت می کرد نمیومد ولی بعدا که کارم تموم شد همکارم با آقای فیاضی انجام داده بود میگفت خیلی زودتر از من تموم کرده کارشو

وااااااااای بچه ها وکیل من توی محضر دقت نکرده بود متن وکالت در طلاق رو جوری نوشتن که دوباره باید شوه ...

ببخش عزیزم ناراحت نشی ولی وقتی میری پیش وکیلی که تجربه نداره یا دیدی ارزونتره نتیجش میشه این دیگه!

من خودم پزشک هستم کلی تحقیق کردم رفتم پیش آقای دکتر فیاضی که واقعا نیازی به معرفی و تبلیغ هم نداره بنده خدا هم کارای محضر رو انجام دادن هم خیلی مرتب و دقیق کار طلاقم انجام شد

هر چی هم هزینه کردم حلالشون واقعا

من خودم پزشک هستم کلی تحقیق کردم رفتم پیش آقای دکتر فیاضی که واقعا نیازی به معرفی و تبلیغ هم نداره ب ...

واقعا خانوم دکتر درست میگین شما طلاق توافقی وکیل اجباریه ولی بعضیا دنبال ارزونترینن انگار میخوان بره میوه فروشی منم تعریف آقای فیاضی رو خیلی شنیدم باید برای مشکلت همیشه دنبال بهترین باشی نه ارزونترین دیگه انتخاب که با خودتونه!

من خودم پزشک هستم کلی تحقیق کردم رفتم پیش آقای دکتر فیاضی که واقعا نیازی به معرفی و تبلیغ هم نداره ب ...

آقای فیاضی که شمارشون 09151305100 هست رو میگی؟  ایمان فیاضی، درست میگم؟
ممنونم عزیزم 🙏🌹

سلام به همگی

من دیروز ظهر طلاقمو ثبت کردم  

خیییلییی خوشحالم  

حالم واقعا خوبه

از همه ممنونم برای معرفی اقای فیاضی

البته قبلش پیش دو سه تا وکیل دیگه هم رفتم در مجموع تصمیم گرفتم که پروندمو با اقای فیاضی انجام بدم

هم از اخلاقشون هم از کمکایی که کردن واقعا راضیم

امیدوارم مشکل همتون حل بشه