2777
2789
عنوان

یه توصیه برای دخترهای مجرد

699 بازدید | 40 پست

بچه ها اگه خواستگاری دارید که اخلاقی خوبه و شغل داره اما انچنان شرایط مالی نداره جواب منفی ندید مهم تو زندگی مشترک اخلاق خانواده و سلامت جسمی و روحی و البته یه شغل برای تامین زندگیتون پول و ماشین و طلا خوشبختی نمیاره . چند سال پیش داداشم که خیلی پسرخوبی و کار درست و حسابی داشت قیافشم خوبه قصد ازدواج داشت من یه دوست دارم که موقعیت مالی خوبی نداره و نامادری داره دلم براش سوخت و به داداشم معرفیش کردم بعد اشنایی چند وقت بعدش پیش یکی دیگه از دوستای مشترکمون گفته بود که وضع مالیش انچنان خوب نیست معلوم نمیتونه برا من طلا و ... بخره و جواب رد داد بعد چند وقت داداشم با یه دختر خیلی خوب ازدواج کرد که اصلا مراسمم نگرفتن الان  دوقلو های  خوشگلی دارن و بزرگن دوستم هنوز مجرد در صورتی که داداشم الان وضع مالیش عالی  هرسال سالگرد ازدواج انچنانی میگیرن  و عاشق زنداداشمم. و دوست من  هر دفعه پیرتر میشه اما هنوز از توقعاتش کم نشده هنوزم همون افاده های الکی و پوچ و هر دفعه ناراحت که چرا خواستگار نداره ....

پوووووول خیلییییییییی مهمه 

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینا همش احتماله چند در صد احتمال داره طرف وضعش خوب بشه ؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

عالیه...منم دقیقا با همین شرایط ازدواج کردم تو ۲۹ سالگی....خواهرم ۳۲ سالشه هنوز ازدواج نکرده تو رویاهاش سیر میکنه....دخترا مهم ترین چیز عشقه...خداروشکر روز به روز با همسرم دارم پیشرفت میکنم و اگه اون موقع بهش جواب منفی میدادم،مطمئنم بهتر از این فرد برام پیدا نمیشد

💰💰💰💰💰بفرمایید😂

ببین همونقدر که اخلاق و شخصیت مهمه پول هم مهمه

گشنگی نکشیدن بدونن پول چقدر مهمه 

پول نداشته باشی بچت رو ببری دکتر اخلاق به چه دردی میخوره؟!

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید