2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟یا چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 114 پست
بیشتر زحمتا رو باباها میکشن😐😏😂😂

اره بچه میسازن مارو بیچاره میکنن🤦🏼‍♀️

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور شد امتحان کردی؟

نه والا انقد حالم بد بود اصلا یادم نموند  

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نه والا انقد حالم بد بود اصلا یادم نموند  

خسته نباشی من از صبح میگم شب که بشه ازتون بپرسم انشالله که حالتون خوب شده😥

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خسته نباشی من از صبح میگم شب که بشه ازتون بپرسم انشالله که حالتون خوب شده😥

خواهر من دیشب تا صبح نخوابیدم صبحم 5 پسرم بیدار شده تا ۷ بعدش من فقط۷ خوابیدم تاذ۹ انقد امروز خوابم میومد که اصلا مخم کار نمیکرد 

نوش جان

اسى جان قورمه سبزى امشب نوش جانت. منم رژيمم ميخاستم ببينم رژيم تثبيت چجوريه اصلا سر در نميارم ازش نخواستم تو اون تايپيك بپرسم استارتر ناراحت ميشد يه وقت، ميشه كامل واسم توضيح بدى گلم ممنونم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
اسى جان قورمه سبزى امشب نوش جانت. منم رژيمم ميخاستم ببينم رژيم تثبيت چجوريه اصلا سر در نميارم ازش نخ ...

عزیزم وزنی که میخوای تثبیت بمونی ×۳۰میکنی کالری تثبیت بدیت میاد اگه قبلا ورزش میکردی ورزشاتو انجام بده کمش کن ولی ترک نکن،برنج ونونتو کم بخور مثل رژیم ،مثلا امروز یه بستنی خوردی فرداش کیک نخور بزار بمونه دوسه روز بعد وگرنه وزنت میره بالا کلا بهتره مثل دوران رژبم رعایت کنی من یه ماهه رعایت نمیکنم ۵کبلو اضافه کردم

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
عزیزم وزنی که میخوای تثبیت بمونی ×۳۰میکنی کالری تثبیت بدیت میاد اگه قبلا ورزش میکردی ورزشاتو انجام ب ...

نه عزيزم ورزش كه اصلااا وقتشو ندارم با كار خونه و بچه و كلاس انلاين.فقط كالرى شمارى مثلا وزن ٦٠ رو ضرب در ٣٠ ميكنم ميشه ١٨٠٠ خب خيليه كههههه يعنى هر روز بايد ١٨٠٠ تا بخورم؟ بالا پاين بشه چى

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
نه عزيزم ورزش كه اصلااا وقتشو ندارم با كار خونه و بچه و كلاس انلاين.فقط كالرى شمارى مثلا وزن ٦٠ رو ض ...

گلم ۱۸۰۰کالری تثبیتت میشه نه رژیم یعنی وقتی میخوای وزنت رو ۶۰بمونه ۱۸۰۰تا میخوری سالم بخور کالریتو با میوه واجیل پر کن

زیگزاکی هم میتونی بخوری یه روز ۱۵۰۰ یه روز ۱۸۰۰ 

با کدوم تاپیک کم میکنی؟

عزیزم وزنی که میخوای تثبیت بمونی ×۳۰میکنی کالری تثبیت بدیت میاد اگه قبلا ورزش میکردی ورزشاتو انجام ب ...

بعد من شنيدم براى تثبيت بايد كالريت بالا پايين نشه مثلا اگر ٧٠٠ تا ميخورى بالا پايين نشه همون ٧٠٠ باشه هر روز

گلم ۱۸۰۰کالری تثبیتت میشه نه رژیم یعنی وقتی میخوای وزنت رو ۶۰بمونه ۱۸۰۰تا میخوری سالم بخور کالریتو ب ...

خودم تنها ميگيرم با تايپيك نيستم .. بعد رژيم تثبيت بايد چند وقت گرفته بشه تا تثبيت بشه وزن.نميتونم هضم كنم روزى ١٨٠٠كالرى مصرف كنم ميترسم چاق بشم باز 

بعد من شنيدم براى تثبيت بايد كالريت بالا پايين نشه مثلا اگر ٧٠٠ تا ميخورى بالا پايين نشه همون ٧٠٠ با ...

نه اگه به مرور اضافه کنی مشکلی نداره مثلا کالری رژیمت ۱۳۰۰بوده هفته ای صد تا صدتا اضافه میکنی تا برسی به کالری تثبیت یه دفعه اضافه کنی صد درثد چاق میشی

نه اگه به مرور اضافه کنی مشکلی نداره مثلا کالری رژیمت ۱۳۰۰بوده هفته ای صد تا صدتا اضافه میکنی تا برس ...

اهان من اصلااا بلد نيستم تثبيت كنم هر كى هم توضيح ميشه بازم نميگيرم خنگم🤦🏻‍♀️ من الان بين ٩٠٠ تا ١٢٠٠ ميخورم يعنى بخوام تثبيت كنم روزى ١٠٠ تا برم بالا تا برسم ١٨٠٠ ميترسم از ١٨٠٠ اخه زياده چطور تثبيت ميكنه