2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟یا چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 114 پست
خب آب سرد اصلا خوب نیست  آب گرم بخور با زنجبیل  هر چیزی شده فقط خودتو سیر کن چون گشنگی خ ...

اره دوغ  دوسدارم ولی راستش از خوردن همه چی میترسم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اره دوغ  دوسدارم ولی راستش از خوردن همه چی میترسم

بخور دوغو املاح داره جای غذا رو یکم میگیره واسه تهوع هم خوبه 

منم تا آخر ۸ ماه فقط بالا میاوردم ماه آخر یکم بهتر شدم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور دوغو املاح داره جای غذا رو یکم میگیره واسه تهوع هم خوبه  منم تا آخر ۸ ماه فقط بالا میاورد ...

اعصابم به هم ریخت سر دوغ ۵ تا بطری دوغ داشتم یخچال دو هفته خونه نبودم میگم کجاس میگه بردم خونه پدرم😞 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
دوستم مثل شما بود میرفت سرم غذایی میزد  گفتم صبح ناشتا نون خشک بخور بعد رب انار رو اندازه قاسق ...

فردا صبح امتحانش میکنم حتما مرسی❤️

فردا صبح امتحانش میکنم حتما مرسی❤️

انشالله که به شما هم بسازه و تهوع ات از بین بره

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

جاتون خالی کباب خوردم ولی هر کاری می کنم این‌کم خونی لعنتی دست از سرم برنمیداره همش سردرد همش ضعف...کاش سلامتی باشه و نون خالی😓

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
اعصابم به هم ریخت سر دوغ ۵ تا بطری دوغ داشتم یخچال دو هفته خونه نبودم میگم کجاس میگه بردم خونه ...

ای بابا ولش کن عصبی نشو بیشتر معدت بهم میریزه 

هر چیزی که میتونی رو بخور حتی شده بیسکوییت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

زودتر بگذره خلاص شم ولی نمیشم سر پسرم تا ۹ ماهو معده درد داشتم ۲۴ ساعتی عرق نعنا میخوردم و جرعت نداش ...

وااای اینجوری پس بچه از چی رشد میکنه ؟چند کیلو بود بچت؟

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
جاتون خالی کباب خوردم ولی هر کاری می کنم این‌کم خونی لعنتی دست از سرم برنمیداره همش سردرد همش ضعف... ...

منم کم خونی دارم دایم خستم وسرگیجه دارم میفهممت

انشالله که به شما هم بسازه و تهوع ات از بین بره

ممنون عزیزم خدا کنه 

ای بابا ولش کن عصبی نشو بیشتر معدت بهم میریزه  هر چیزی که میتونی رو بخور حتی شده بیسکوییت&n ...

شام خوردم فعلا بد نیستم خدا کنه تهو نگیرم 

وااای اینجوری پس بچه از چی رشد میکنه ؟چند کیلو بود بچت؟

وزنش خوب بود ۳۷ هفته ۶ روز۳۵۰۰ 

وزنش خوب بود ۳۷ هفته ۶ روز۳۵۰۰ 

انسالله اینم به سلامتی میگذره مادر دیگه الکی که نگفتن بهشت زیر پای مادر 

من بالا نمیاوردم ولی انقدرررر حالم بد میشد خودم یه کاری میکردم بالا بیارم

انسالله اینم به سلامتی میگذره مادر دیگه الکی که نگفتن بهشت زیر پای مادر  من بالا نمیاوردم ولی ...

باید باباهارم بندازن  جهنم 😑 چون هیچ کاربردی ندارن 

سر پسرم بد حال بودم ولی نه به این شده کلا چند بار بالا اوردم ولی‌نمیتونستم بخورم اشتها نداشتم  ولی ماه اخر همش چیزایی که به بچه وزن میده میخوردم که جوابگو بود انگار

باید باباهارم بندازن  جهنم 😑 چون هیچ کاربردی ندارن  سر پسرم بد حال بودم ولی نه به ا ...

بیشتر زحمتا رو باباها میکشن😐😏😂😂