2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟یا چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 114 پست
خودم تنها ميگيرم با تايپيك نيستم .. بعد رژيم تثبيت بايد چند وقت گرفته بشه تا تثبيت بشه وزن.نميت ...

ببین یه سال طول میکشه تا دستت بیاد چقد بابد بخوری که چاق نشی اگه ۱۸۰۰تا رو با سالم خوری پر کنی یعنی تنقلات ونوشابه وفست فور خیلی محدود باشه برنج هفته ای بیشتر از سه بار نشه سرخ کردنی وکربوهیدرات محدود باشه اصلا چاق نمیشی ولی بیای هرروز کالری تثبیت بخوری ولی توش برنج وتنقلات باشه حتما چاق میشی

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
ببین یه سال طول میکشه تا دستت بیاد چقد بابد بخوری که چاق نشی اگه ۱۸۰۰تا رو با سالم خوری پر کنی یعنی ...

جدى؟ خب ميدونى من چى فكر ميكنم ميگم خب ١٨٠٠ تا جا دارم هر چى دلم خواست ميخورم 😐

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان من اصلااا بلد نيستم تثبيت كنم هر كى هم توضيح ميشه بازم نميگيرم خنگم🤦🏻‍♀️ من الان بين ٩٠٠ تا ١ ...

ببین عزیزم هر وقت خواستی تثبیت باشه هر هفته نه هر روز صد تا به کالریت اضافه کن مثلا این هفته ۱۳۰۰هفته بعد ۱۴۰۰ هفته بعدش۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰بخور چون میگی میترسی چاق بشی 

ببین عزیزم هر وقت خواستی تثبیت باشه هر هفته نه هر روز صد تا به کالریت اضافه کن مثلا این هفته ۱۳۰۰هفت ...

اهان يعنى اين هفته ١٣٠٠ باشه كلا هر روزش بايد ١٣٠٠ باشه، هفته بعد ١٤٠٠ و... 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
جدى؟ خب ميدونى من چى فكر ميكنم ميگم خب ١٨٠٠ تا جا دارم هر چى دلم خواست ميخورم 😐

نه دیگه ادمایی مثل من همیشه رژیمن 

هر چیزی که میخوری مدیرت کن مثلا امروز پفک خوردی کماااا مثلا ۵تا فردا نباید بستنی بخوری من یه ماهه همه چی خوردم خودمو به فنا دادم دیگه

نه دیگه ادمایی مثل من همیشه رژیمن  هر چیزی که میخوری مدیرت کن مثلا امروز پفک خوردی کماااا مثلا ...

اشكال نداره بازم شروع كن، ولى كلا من شنيدم توى تثبت بين ١تا٣ كيلو برگشت وزن طبيعيه

نه دیگه ادمایی مثل من همیشه رژیمن  هر چیزی که میخوری مدیرت کن مثلا امروز پفک خوردی کماااا مثلا ...

يعنى روزى چند كالرى ميخورى كه ٥ كيلو برگشته الان؟ يا بدون حساب كتاب ميخورى؟

ببخشيد سرتونو درد اوردم شما هم هميه ترازو به دست هستيد🤦🏻‍♀️ من همش غذامو وزن ميكنم

اشكال نداره بازم شروع كن، ولى كلا من شنيدم توى تثبت بين ١تا٣ كيلو برگشت وزن طبيعيه

نه من نمیتونم دروغ بگم رعایت که کنم اصلا اضافه نمیشم

ببخشيد سرتونو درد اوردم شما هم هميه ترازو به دست هستيد🤦🏻‍♀️ من همش غذامو وزن ميكنم

وقتی رفتی تثبیت دیگه کم کم اندازه ها دستت مباد لازم نیست وزن کنی مثلا من دیگه میدونم نصف لواش بخورم خوبه ۳۰گرم حدودا یا برای صبحانه مثلثی بالای سنگک برام بسه بیشترش چاقم میکنه

بدون حساب کتاب🚶🚶😪

اشكال نداره خب گاهى ادم خسته ميشه بازم شروع كن منم از اين روزا زياد دارم و داشتم، ببخشيد ميپرسم وزن اوليه چند بود الان چند

وقتی رفتی تثبیت دیگه کم کم اندازه ها دستت مباد لازم نیست وزن کنی مثلا من دیگه میدونم نصف لواش بخورم ...

نه من جرات بزون ترازو خوردن رو ندارم. البته گاهى روزا خسته ميم اينقدررررر ميخورم 

اشكال نداره خب گاهى ادم خسته ميشه بازم شروع كن منم از اين روزا زياد دارم و داشتم، ببخشيد ميپرسم وزن ...

۸۲بودم شدم ۵۹ الان اضافه شدم ۶۴