هر چی معدت خالی بمونه بدتره بخوری بعد بالا بیاری بهتره باز یکمش حداقل میمونه میوه ی ...
اخه با معده خالی بدتر ترش میکنم دلم میخاد کلی آب سرد بخورم ولی بالا میارم
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عزییییزم بیسکوییت زنجبیلی بخور خیلی تهوع کم میکنه تو غذاهاتم زنجبیل بریز
برام قرص زنجبیل نوشت دکتر با پرگ نمیدونم چی بود خارجی میخوردم بالا میاوردمش
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من تهوم خیلی شدید تر از ایناس حتی امپول دمیترونم ارومم نمیکنه امروز دکترم گفت اگه اینجوری پیش بری مجبورم داروی زد تهوی قوی که با سرم تزریق میشه برات بنویسم
تا چهار ماه تموم کنی همینجوریه ولی بخور بالا هم بیاری بالاخره یه کم جذب میشه
زودتر بگذره خلاص شم ولی نمیشم سر پسرم تا ۹ ماهو معده درد داشتم ۲۴ ساعتی عرق نعنا میخوردم و جرعت نداشتم هیچی بخورم