2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟یا چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 114 پست
ویار بد دارم تهو دارم امپول زد تهوم زدم اثر نمیکنه جرعت ندارم هیچی بخورم چون میخورمم بعدش تهو شدید و ...

عزییییزم 

بیسکوییت زنجبیلی بخور خیلی تهوع کم میکنه تو غذاهاتم زنجبیل بریز

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرازیه چیه؟

من توس بفرمایید شام دیدم ، خیلی خوشمزست 

خیلی سادست ، پیاز و یکم سرخ میکنی با سیب زمینی نگینی خورد شده نمک و فلفلم میزنی گوجه هم خورد میکنی میزنی یکم درشو میذاری بپزه ، گویا شیرازیا به گوجه میگن آلو 

خوش مزه است؟

عالی و مقوی شوهر و پسرم بد غذا هستن ولی این رو میخورن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
ویار بد دارم تهو دارم امپول زد تهوم زدم اثر نمیکنه جرعت ندارم هیچی بخورم چون میخورمم بعدش تهو شدید و ...

رب انار یه قاشق بخور دیگه تهوع نمیدونی چی هست

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خب پوره درست کن خیلی خوش مزه اس اگه خوب میکس بشه کره هم بریز عااالی  می‌تونه با سس و یا خیار ...

ابپز منظورتونه؟

هر چی معدت خالی بمونه بدتره  بخوری بعد بالا بیاری بهتره باز یکمش حداقل میمونه  میوه ی ...

اخه با معده خالی بدتر ترش میکنم دلم میخاد کلی آب سرد بخورم ولی بالا میارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عزییییزم  بیسکوییت زنجبیلی بخور خیلی تهوع کم میکنه تو غذاهاتم زنجبیل بریز

برام قرص زنجبیل نوشت دکتر با پرگ نمیدونم چی بود خارجی میخوردم بالا میاوردمش 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
برام قرص زنجبیل نوشت دکتر با پرگ نمیدونم چی بود خارجی میخوردم بالا میاوردمش 

تا چهار ماه تموم کنی همینجوریه ولی بخور بالا هم بیاری بالاخره یه کم جذب میشه

رب انار یه قاشق بخور دیگه تهوع نمیدونی چی هست

من تهوم خیلی شدید تر از ایناس حتی امپول دمیترونم ارومم نمیکنه امروز دکترم گفت اگه اینجوری پیش بری مجبورم داروی زد تهوی قوی که با سرم تزریق میشه برات بنویسم 

تا چهار ماه تموم کنی همینجوریه ولی بخور بالا هم بیاری بالاخره یه کم جذب میشه

زودتر بگذره خلاص شم ولی نمیشم سر پسرم تا ۹ ماهو معده درد داشتم ۲۴ ساعتی عرق نعنا میخوردم و جرعت نداشتم هیچی بخورم 

اخه با معده خالی بدتر ترش میکنم دلم میخاد کلی آب سرد بخورم ولی بالا میارم 

خب آب سرد اصلا خوب نیست 

آب گرم بخور با زنجبیل 

هر چیزی شده فقط خودتو سیر کن چون گشنگی خودش تهوع رو زیاد می‌کنه 

من تو بارداری یه روز فقط با دوغ موندم دیگه هیچ چیز نمی‌تونستم بخورم 

فقط ده لیوان دوغ خوردم خیلی خوب بود گشنگی رو گرفت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من تهوم خیلی شدید تر از ایناس حتی امپول دمیترونم ارومم نمیکنه امروز دکترم گفت اگه اینجوری پیش بری مج ...

دوستم مثل شما بود میرفت سرم غذایی میزد

گفتم صبح ناشتا نون خشک بخور بعد رب انار رو اندازه قاسق چای خوری ۳ بار در طول روز بخور

تهوع اش قطع شد