2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟یا چی خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 114 پست
راس میگی تن ماهی بگم بخره

والا هم اسون هم خوشمزه خیارشورم باشه بزنی تنگش معرکه میشه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابگوشت دل چیه فدات

دل گوسفند رو میذارم با آب و پیاز درسته بپزه بعد آب لیمو و رب ونمک زعفرون میزنم بعد از ۳ ساعت که پخت پیاز رو میندازم بیرون و غذا رو میخوریم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
شما چرا؟

ویار بد دارم تهو دارم امپول زد تهوم زدم اثر نمیکنه جرعت ندارم هیچی بخورم چون میخورمم بعدش تهو شدید و معده درد میگیرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سیب زمینی آب پز یا سرخ کرده 😂 همین ب ذهنم میرسه 

خودمم سرخ کرده به ذهنم رسید ولی دخترم مریض براش خوب نیست

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
تا حالا نشنیده بودم خوشمزست؟

مقوی هست برای همه چی هم خوبه هیچ محدودیتی هم نداره

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
دل گوسفند رو میذارم با آب و پیاز درسته بپزه بعد آب لیمو و رب ونمک زعفرون میزنم بعد از ۳ ساعت که پخت ...

خوش مزه است؟

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
ویار بد دارم تهو دارم امپول زد تهوم زدم اثر نمیکنه جرعت ندارم هیچی بخورم چون میخورمم بعدش تهو شدید و ...

هر چی معدت خالی بمونه بدتره 

بخوری بعد بالا بیاری بهتره باز یکمش حداقل میمونه 

میوه یا آجیلم نمیتونی بخوری 

شیر و ماست و دوغ چی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙