2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله ناشتا

نون بربری سرخ شده ناشتا با چای شیرین 

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش

بهارنارنج شب یه فنجون اما زیادش چاقی موقت میاره و بدنت خط می افته 

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
مشکل اینجاست من اشتها ندارم 😐🤣

بیا معدهامونو عوض کنیم 😢😭😓

پرنسس کوچولوی بابا ، مانکن تمام‌عیار 😌 قد ۱۶۴ 🌴 وزن اولیه ۱۰۷ 😱 وزن فعلی ۴۹ 🎯 همه‌ی اون نوشابه ها، بستنی ها، چیپس ها، کیک ها، تولد هایی که به تنقلاتش لب نزدم، عروسی‌هایی که فقط سالاد خوردم، شب‌هایی که از درد ورزش تا صبح خوابم نبرد و حسرت یه دل سیر ته‌دیگ خوردن بالاخره پاداشش داده شد !راز لاغری من : اعتیاد به ورزش، کنترل اشتها و کالری، صبحانه شاهانه و داشتن یک الگوی تناسب اندام.پیشنهاد فیلم و آهنگ و سوالی راجع مد و زیبایی داشتین در خدمتم❣ متعهد به همسر آینده‌ام 💍 به شیعه بودنم افتخار میکنم 🕋 #مثبت_بیاندیش