سلام بچها نوزاد دو ماهه من اصلا به صدا واکنش نمیده مثلا موقعی که خواب باشه یه صدایی مثل موتور اینا بگذره یهو از خواب میپره..ولی براش دست میزنم نگاه نمیکنه خودمو بعضی وقتا نگاه میکنه میخنده ولی دستاشو نمیخوره..همه گفتن از دوماهگی دستاشو میخوره ولی از من اینطوری نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه..مریض بودم..اخه میدیدم مثلا با صدای بلند از خواب میپرید فک میکردم گوشاش سالمه😭
ننگران نباش ببرش تست میگیرن با دستگاه ازش پسر من حتی تستی که تو بیمارستان واسه شنوایی اش گرفتن گفتن واکنش نشون نداده حتما ببرید با دستگاه چک کنن منم بردم مرکز با دستگاه چک کردن گفتن هیچ مشکلی نداره الانم 5 سالشه سالم سالم بچه ها خیلی وقتا تو نوزادی واکنش نشون نمیدن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲