2777
2789
عنوان

اینجا کرمانجی داریم آیا

164 بازدید | 10 پست

کورد های کرمانجی سمتای مازندران...

کسی هست؟ فرهنگ شون چطوریه؟چطور ادمایی هستن؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بلهآذربایجان غربی

چرا اینقدر پراکنده؟

تو تاپیکا مربوط بهشون رفتم هرکدوم جای متفاوت بودن

نمیدونم فرق ممکنه داشته باشه فرهنگ شون یا نه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کرمانج خراسانعالیییییی

فرقی داره با کرمانج مازندران ؟

هیچیی ازتون نمیدونم راهنمایی کنید😂

فکر کنم فرهنگ ها نزدیکهآدم خوب وبد همه جا هست ولی من همسرم هم کرمانج و خیلی آدم های خوبی ان زن دوست ...

پایدار باشید عزیز

چه خوب😍

این شخص که میشناسم میگن طایفه توپکانلو هستن...

اگه خودتون چیزی راجبش میدونید یا همسرتون میدونن بگید

ممنون میشم🌱

پایدار باشید عزیزچه خوب😍این شخص که میشناسم میگن طایفه توپکانلو هستن...اگه خودتون چیزی راجبش میدونید ...

مردمانی با غیرت ساده دل خوش قلب و طائفه ای اصیل 

البته خوب و بد همه جا هست بازم تحقیق کنید

چرا اینقدر پراکنده؟تو تاپیکا مربوط بهشون رفتم هرکدوم جای متفاوت بودننمیدونم فرق ممکنه داشته باشه فره ...

چون زمانهای قدیم تبعید شدن به جاهای دیگه حتی من تو گیلان هم کرد دیدم

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
مردمانی با غیرت ساده دل خوش قلب و طائفه ای اصیل البته خوب و بد همه جا هست بازم تحقیق کنید

ممنون گلی💚

مردمانی با غیرت ساده دل خوش قلب و طائفه ای اصیل البته خوب و بد همه جا هست بازم تحقیق کنید

ممنون گلی💚