2777
2789
عنوان

با ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 45 پست
تو چیزیو داری که خیلیا حسرتشو دارن شوووووهررررررررررررررر

😒😒😒اونوقت چ چیز خاصیه؟؟؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم سختته ولی قناعت کن اگر میتونی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
دقیقا مشکلم اینه پول در میاره اخلاقشم عالیه  ولی دوتا گرینه هست که دلسردم کرده  اولیش پو ...

مگه ممکنه پدر و مادر بچشون رو ول کنند 

اگه از لحاظ کمک مالی میگی اونا تا کی باید به بچه کمک کنند 

از اولم از نظر مالی همسطح خانوادت نبود؟ یا بود  اما بعدش پسرفت کرد؟

در حد خانوادم نبود ولی کاریه گفتم با هم زندگیمونو میسازیم 

ولی روز به روز همه چیز داره بدتر میشه

پیشرفت نکردیم زیاد 

دقیقا مشکلم اینه پول در میاره اخلاقشم عالیه  ولی دوتا گرینه هست که دلسردم کرده  اولیش پو ...

روزی ک با همسرم ازدواج کردم ی دانشجوی ساده بوددولی خیلیییی خوش اخلاق

باهم تلاش کردیم هر طوری تونستم کمکش کردم الان ی استاد خوبه ی معلم کاربلد خونه ماشین داریم نه از بهترینش ولی ولی با تلاش خودمون خریدیم

هرجا کم بیاری تو زندگیت ینی باختی 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مگه ممکنه پدر و مادر بچشون رو ول کنند  اگه از لحاظ کمک مالی میگی اونا تا کی باید به بچه کمک کن ...

نه ما مالی توقعی نداریم از اونا ‌پدرش از نظر روانی سالم نیست 

روزی ک با همسرم ازدواج کردم ی دانشجوی ساده بوددولی خیلیییی خوش اخلاق باهم تلاش کردیم هر طوری تونستم ...

خدا برکت بده به مالتون 

ما نمیدونم چرا استاپ کردیم 

ببین ادم تو زندگی پدر و مادرش در نهایت در سن 20 سالگی رفاه داره چون پدر و مادرش بیست سی سال برای این زندگی تلاش کردن و تو در نهایت به ثمره ی مالی زندگیشون رسیدی

اما از شوهری که تازه سی سالشه انتظار اون رفاه خونه پدر و مادرتو نباید داشته باشی... مادرتم وقتی سن تو بوده در کنار پدرت رفاه کامل نداشته

از حرفات بر میاد که رفاه نسبی رو داری احتمالا ، یعنی یه درامد معقول اما احتمالا نمیتونی بریز بپاش کنی، و این دوره زمونه با این قیمتا واسه بریز و بپاش خودت باید دست به کار شی و سرکار بری.. توقعتو از شوهرت بیار پایین

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)