2777
2789
عنوان

با ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 45 پست

اگه اخلاق‌ش خوبه باهاش کناربیا 

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین ادم تو زندگی پدر و مادرش در نهایت در سن 20 سالگی رفاه داره چون پدر و مادرش بیست سی سال برای این ...

مشکل اینجاست که کار نیست واقعا نمیدونم کجا باید برم سر کار

رشتم که کار نداشت اصلا ارایشگریم هیچ هنری ندارم اصلا 

از خونه بابام همراه جهزیم خونه هم دادم بازم باید کارم بکنم ؟ 

مادی گرایی چقد    

اره هستم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شما که کمبود رفاهی نداشتی بیشتر باید ذهنت باز می بود ادمای که از رو اجبار و فقر اطدواج میکنن ذهنشون ...

تنها بودم خیلی خواهر برادر نداشتم  هیچ وقت دوست پسر نداشتم 

ازدواج و فقط به اخلاق خوب اهمیت دادم پشیمونش نیستم ولی اگه الان برگردم عقب فهمیدم تا حدودی مالی و خانوادشم خیلی اهمیت داره 

مشکل اینجاست که کار نیست واقعا نمیدونم کجا باید برم سر کار رشتم که کار نداشت اصلا ارایشگریم هیچ هنر ...

خونه بنام خودته دیگه؟ اگه کار پیدا کردی حتا با درامد کم. برو. بخاطر سر گرم شدن و مستقل شدن و رشد روابط اجتماعیت. من نرفتم و واااقعا پشیمونم. مثه یه ادمه ادم ندیده شدم

خونه و جهزیه  خونه هم لاکچری نه خیلی معمولی

خب خوبه که شما هم سطح انتظاراتتو بیار پایین اکی میشه تو این دوره فقط شوهرت اخلاقش خوب باشه شما یه پله از بقیه بالاتری انشاالله خدا از هر چیزی بهترینشو بهتون بده.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
دقیقا مشکلم اینه پول در میاره اخلاقشم عالیه  ولی دوتا گرینه هست که دلسردم کرده  اولیش پو ...

عزیزم هیچی قشنگتر از عشق تو زندگی نیست و اینکه با همسرت ازدواج کردی حتما حکمت خداوند اینطور بوده . اول از اینکه خودت و همسرت سلامت هستی شکرگزار خدا باش . پول بالاخره بدست میاد از اینکه همسرت رو پای خودش هست و خانواده اش ساپورتش نمیکنن خوشحال باش اون یک مرد مسئولیت پذیر هست اگر پدرش پول تو جیبی بهش میداد میومد برات هزینه میکرد راضی بودی؟ عزیزم خدا جواب زحمات و تلاشهای همسرت رو میده اینکه همسرت اخلاق خوبی داره یک نعمت هست قدردان خدا باش.

Ich berge mich in deiner Hand
دقیقا مشکلم اینه پول در میاره اخلاقشم عالیه  ولی دوتا گرینه هست که دلسردم کرده  اولیش پو ...

چرا انقدر دنیات کوچولو؟!

حالا اومدیمو همه چی داشتی ،شب یه زلزله اومد همه رو نابود کرد؟! میخوای خودکشی کنی ؟! 

اومدیمو همین امشب فرشته ی مرگ اومد سراغت ! از دنیا چی با خودت میتونی ببری ؟ حساب پس اندازتو ! ویلای هشت هزار متری تو یا خونه ی دوبلکستو ! شایدم طلا و جواهراتتو! لباس های برندتو ! کدوم میخوای با خودت ببری ؟ 

زیاد خودتو با دیگران مقایسه میکنی ؟!