الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه بچه دارم. دوسش هم دارم. خدا رو هم شکر میکنم بابت سلامتیش. ولی اگه به عقب برمیگشتم هرگززززززززززززززززز بچه دار نمیشدم. بچه داری خیلیییی سخته. خیلییییییی. من و شوهرم که بریدیم واقعا.🤕🤕🤕
دو سه روز پیش،رفتیم سفر با خانواده ی دختر داییم،که یه بچه های یک سال ونیم دارن یعنی دهنمون سرویسش ...
😂😂
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اکثر کسایی که میگن نه مجردن و هنوز تو شرایطی قرار نگرفتن که شانس مادر شدن داشته باشن و این غریضه تو وجودشون خودشو نشون نداده وگرنه تجربه مادری زیبا ترین حس دنیاست
من مجرد هستم ولی واقعا بنظرم بچه ارودن تو این کشور یا وقتی که با همسرتون مشکل دارید یا مشکل مالی دارید اشتباه خیلی بزرگیه خیلی به بچه ظلم میشه
مادرم فوت کرد میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.