2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار اوایل عقدم شوهرم یه شلوار پارچه ای داشت داد سرپاچش رو بدوزم منم بلد نبود دور تا دورشو چسب از ...

اینو چندبار دیگه هم گفتم تو عقد بودیم شوهرم تو اتاق بود منم رفتم گلهای مادرشوهرمو آب بدم زیاد آب دادم از زیرش در رفت داد زدم وای این داره آبش میاد من چیکار کنم پدرشوهر برادرشوهرام هم تو حال نشسته بودن 

مجردم شما بگید

من یه شب خونه مادر شوهرم  اینا بودم  اونا اون زمان خونشون خیلی کوچیک بود اصلا جا نداشت رفته بودیم مهمونی اصرار کردن که شبو بمون پیش ما منم گفتم باشه بعد اون موقع بچه فامیلشونم پیششون بود گفتن برو تو اتاق پیش اون بخواب بچه ی آرومیه منم خر شدم رفتم نصف شب از خواب پاشدم دیدم بچه سر جاش نیس 😂 بعد خلاصه تاریکم بود خیلی ام خوابم میومد هیچی نمی دیدم خلاصه پیدا نکردم با کلی استرس برگشتم تو اتاق دیدم بچه پوشکشو در آورده بود.رو تشک من کار خرابی کرده بود😂😂😂😂😂اون شب فقط داشتم تشک می شستم 😅😅

من یه شب خونه مادر شوهرم  اینا بودم  اونا اون زمان خونشون خیلی کوچیک بود اصلا جا نداشت رفت ...

خخخخ وای

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست