2777
2789
عنوان

بچه ها بچم خونه رو به گند کشیده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا😂😂 بچه ی من الان ۲ سالشه

خدا حفظشون کنه ، بچه های من شیر خشک میریختن رو فرش ، یه بارم بستنی دادم بخورن رفتم اتاق خوابشون مرتب کنم اومدم دیدم دخترم بستنی مالیده سر پسرم دارن میخندن😑

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

یه روز صبح که بیدار شدم و رفتم سرویس وقتی برگشتم دیدم دوقلوهام پوشکهای کثیفشون رو درآوردن و تو خونه میدون😤

همممه جا نجس بود😥

بدتر از همه اینکه میدویدم دنبالشون فرار میکردن.

با بدبختی دو تا رو گیر انداختم و شستم😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

برا بچه های سن پایین تر خمیر باز گواش ابرنگ  ژل اسلایم چسب آبکی نباید تنهایی اجازه بازی بدیم

منم خیلی زخم خوردم از این کاراشون دخترم بامداد شمعی رو دیوار نقاشی میکشه😐😐

وااییی خدایااااا😂

تازه یادگرفته بودن برن دستشویی بیرون منتظر میموندم کارش تموم شد بشورم رفتم دیدم با دمپایی دستشوییش مالیده کف دستشویی همه کف پر 🤮

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
از مشهد برام ی عالمه زردچوبه اورده بودن  تو کشو بود منم دشویی بودم  برگشتنی دیدم کل زرد ...

بنظرم باید بقیه زردچوبه رو هم میریختی فرش کامل زرد بشه.

آخه لکش پاک نمیشه که😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️