2777
2789
عنوان

#ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 50 پست
من پیش یک ارایشگر رفتم کوتاه کنم انقدر از موهام تعریف کرد و خیلی کوتاه نکرد برام گف حیفه از همون زما ...

چشمت زده یعنی 🙄

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هااا والا منم که بدتره همه🤦🏼‍♀️

ریزش مو دلایل زیادی میتونه داشته باشه کمبود ویتامین پرکاری و کم کاری تیروئید.کم خونی و کمبود اهن.از همه مهمتر احتمالا تنظیم هورمونات به هم ریخته باشه.آزمایش هورمون بده حتما

ببین دوش آب داغ نگیر محکم با شامپو چنگ نزن اروم اروم خشکشون کن با یه حوله نرم من از روغن بادام تل ...

رفتم طب سنتی دوتا روغن یکی پایه بنفشه یکی دیگ رو نمیدونم گرفتم باید ترکیب کنم بزنم شامپو هم گیاهی بهم سبغ داد

خب ممکنه باشه😶

هشتاد درصد زنا تو دوره های مختلف زندگی ریزش مورو تجربه میکنن... به دلایل مختلف نمیشه گفت سرطان که... بعدشم سرطان فکر نمیکنم ربطی به ریزش مو داشته باشه اون شیمی درمانیه باعثش میشه.... شما الکی استارترو ترسوندی

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
واسه کمخونیه،قرص زینک و بیوتین بخور خوبه

زینک شربتش مصرف میکردم بازم هیچ الان بخاطر قرص ایزن پلاس قطع کردم نمیدونم بخورم تداخل که نداره این دوتا قرص