من الان سه ماهه به شدت ریزش مو گرفتم کم خونی مینور دارم و دکتر قرص ایزن پلاس داده مشکل تیروئید همه چیز رو هم چک کردم مشکلی نیس ولی ریزش موهام قطع نمیشه موهام لخته و کم حجمه همه حسرتشون میخوردن ولی الان داره میریزه😥😥😥😥😥😥طوری که دارم میترسم دکتر گفت روی بدنت کمه ولی فقط همون قرص داده چیکار کنم دارم بدبخت میشم
من پیش یک ارایشگر رفتم کوتاه کنم انقدر از موهام تعریف کرد و خیلی کوتاه نکرد برام گف حیفه از همون زما ...
چشمت زده یعنی 🙄
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
ریزش مو دلایل زیادی میتونه داشته باشه کمبود ویتامین پرکاری و کم کاری تیروئید.کم خونی و کمبود اهن.از همه مهمتر احتمالا تنظیم هورمونات به هم ریخته باشه.آزمایش هورمون بده حتما
هشتاد درصد زنا تو دوره های مختلف زندگی ریزش مورو تجربه میکنن... به دلایل مختلف نمیشه گفت سرطان که... بعدشم سرطان فکر نمیکنم ربطی به ریزش مو داشته باشه اون شیمی درمانیه باعثش میشه.... شما الکی استارترو ترسوندی
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂