2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم همه چی رو ب خانوادش نگه؟کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3152 بازدید | 47 پست
دقیقا هر کاری کردم درست نشد فقط یاد گرفتن ارومتر حرف بزنن ک من نشونم منم جدا میشم نمیتونم تحمل کنم ...

دقیقا .من نمیدونستم اینجوریه کلا من ادم صاف و ساده ای هستم حس میکردم اون هم همینطوره همه چیو بهش میگفتم .یه سری گوشیش دستم بود پیاماشو با مامانش خوندم دیدم مادره از همه چی خبر داره.همسر ادم نزدیک ترین شخص زندگی هر ادمیه حالا اگه قرار باشه پیش اون هم امنیت نداشته باشی و حرفی میزنی یا کاری میکنی مطمئن نباشی فرداش کی ازش خبردار میشه دیگه زندگی مشترک چه ارزشی داره...من هر چی باهاش حرف زدم فایده نداشت.اخرشم گفتم دیگه خستم کردی و تموم شد.

گفتم🤦🏻‍♀️ بهش گفتم تو باید راز دار این زندگی باشی من دوبار بهت گفتم نرو پایین بمون پیشم تو میری م ...

یه مشاور همه اینا رو به شوهرم گفت که نباید کسی وارد حریم دو نفره شما بشه آخر جلسه کلی به منو اون مشاور فحش داد گفت پدر مادر خواهرم سر جاش هستن اونا دخالت نکنن کی دخالت کنه حق دارن 🤐😏همون موقع تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم بی حساسیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای اعصاب خوردکنن اینجورمردا منم گاهی مثل خودش میرم به خانوادم یک چیزایی میگم تادردش بیاد امیدوارم ...

من ک هیچی ب خانوادم نمیگم نه راجب خودمون دوتا نه خانوادش

ولی یه بار تو بحث ک بهش گفتم چرا میری همه چیز رو میگی گفت نیست تو نمیگی😳😁

گفتم من ؟ بکشنم حرف از دهنم در نمیاد چی مثلا گفتم

گفت یه بار ماشینم خراب بود زنگ زدم بابات بیاد بکشه ماشینو صدا مامانتو شنیدم ب بابات میگفت کارتو ببر فلانی پول نداره،اون از کجا میدونه من پول ندارم؟غیر اینکه تو گفته باشی!

گفتم بیا و‌خوبی کن واقعا ک خواستن کمکت کنن تو دیگه کی هستی،بعدم من همیشه میگم بهشون پول هست غذا و میوه و همه چی هم میخریم ک نه نگران بشن نه تو غرورت خورد بشه ولی ادم بی پول از دور معلومه،لازم نیست من چیزی بگم تا بقیه بفهمن تو بی پولی

همینقدر حق ب جانب و نمک نشناسه

یه مشاور همه اینا رو به شوهرم گفت که نباید کسی وارد حریم دو نفره شما بشه آخر جلسه کلی به منو اون مشا ...

خب همین.دقیقا همچین ادمایی هنوز بزرگ نشدن.هنوز نمیفهمن ادمی که ازدواج میکنه اولویت اول و اخرش باید همسرش باشه و بقیه هیچکاره ان

بگو برو آمار کردننتو هم به مامانت بده ..🙈.ببینم از رو نمیره... خیلی بده اینطور...مث شوهرخاله منه

نه فایده نداره

منم نمیتونم اینجوری باهاش حرف بزنم یهو قاطی میکنه بحث میشه واقعا دیگه حوصله دعوا ندارم

اونم پر رو‌تر از این حرفاست 

من الان پشیمونم  چراازش بچه دار شدم  وقتی بچه دارشدم خیلی حرص خوردم ازش  نمیگم جدا ...

نه کلا دوتامون بچه نمیخوایم

ولی جدا بشم بهتره چون میدونم هیچ اینده ای باهاش ندارم،جلو پیشرفتمم گرفته شده با این ازدواج

اسی پیش مادرشوهرت اینا زندگی میکنی؟ اگه آره مشکلت با عوض کردن خونه حل میشه فقط برو از اونجا

اره تو یه ساختمونیم

نمیتونیم هیچ پول نداریم واسه خونه گرفتن

منم میدونم با فاصله گرفتن بهتر میشه اوضاع ولی نمیشه رفت

خب همین.دقیقا همچین ادمایی هنوز بزرگ نشدن.هنوز نمیفهمن ادمی که ازدواج میکنه اولویت اول و اخرش باید ه ...

مشکل همینه فکر میکنن همسرشون بخش کوچیکی از زندگیشونه در کنار بقیه و بعد از پدر مادر خواهر برادر و دوستان بعد زن متاسفم واسه این آدما

شوهر منم دعوا میکنیم فورا گوشیو بر میداره منو تهدید می‌کنه که زنگ میزنم خانوادم میگم همیشه همه چیو م ...

اینم همه چیز رو میگه حتی گلدون خریدنم رو ب قول شما

مشکل فقط بحث و‌دعوا نیست ما تو یه ساختمونیم هر وقت بحث بشه پدر و مادرش پشت درمونن

مشکل من حریم شخصیمه اصلا احساس امنیت و اعتماد ندارم کنارش،همش میترسم یه چیزی بگم ک نخوام کسی جز خودش بدونه واسه همین دیگه روزه سکوت گرفتم در حد سلام علیک باهاش حرف میزنم ..

دقیقا همینه با حساسیت اونا رو زرنگ تر می‌کنی هرچی میفهمی هم باید خودتو بزنی نفهمی که ازت قایم نکنن خ ...

نه منم دیگه کاری ندارم بره همه چیز رو بگه 

من خواستم بدونم کاری میشه کرد ک دیگه نگه،الان متوجه شدم درست بشو نیست

جدا میشم میزارم بمونه پیش ننش انقدر حرف ببره براش تا جونش در اد

دقیقا .من نمیدونستم اینجوریه کلا من ادم صاف و ساده ای هستم حس میکردم اون هم همینطوره همه چیو بهش میگ ...

تموم شد؟یعنی دیگه چیزی نگفت بهشون؟

منم همش ب این فکر میکنم با شریک زندگیم راحت نباشم و همه چی رو بهش نگم،پس ب کی بگم؟

دیگه برای چی ادامه بدم وقتی اینه اوضاع

یه مشاور همه اینا رو به شوهرم گفت که نباید کسی وارد حریم دو نفره شما بشه آخر جلسه کلی به منو اون مشا ...

😳😑

این دیگه نوبره،یکی میزدی تو دهنش میگفتی پس منتظر دخالت خانواده من و در و همسایه و هر کی ک میشناسی باش چون میخوام ابروتو‌ببرم

نه فایده نداره منم نمیتونم اینجوری باهاش حرف بزنم یهو قاطی میکنه بحث میشه واقعا دیگه حوصله دعوا ندا ...

کاش میشد از اونجا بری..نزدیک مادرش اینا نباشه...شاید بهتر باشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم