2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم همه چی رو ب خانوادش نگه؟کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو برو آمار کردننتو هم به مامانت بده ..🙈.ببینم از رو نمیره...

خیلی بده اینطور...مث شوهرخاله منه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
شوهر منم همینه ،وقتی میره سرکار زنگ میزنه مادرش همه چیو گزارش میده ،یسری گفته بود زنم لباس نداره فلا ...

واقعا خودشون انقدر نفهمن یا تلاش هم میکنن واسش؟خیلی عجیبن

من ک دیگه صبرم تموم شده میخوام ولش کنم با ننش بشینن فقط حرف بزنن

هیچی پس جدا بشم بهتره چون از بعد ازدواج باهاش فقط حرص خوردم و ناراحتی کشیدم این زندگی،درست بشو نیست ...

من الان پشیمونم 

چراازش بچه دار شدم 

وقتی بچه دارشدم خیلی حرص خوردم ازش 

نمیگم جداشو ولی فعلا بچه نیار 

دقیقا مثل بابای من شوهرت بابامه خودت مامانم وای هرروز دعوا دارن

وای وای

من نمیخوام بزارم کار ب جاهای باریک بکشه همین روزاست ک برگردم خونه مامانم اینا نمیتونم دیگه

وای وای من نمیخوام بزارم کار ب جاهای باریک بکشه همین روزاست ک برگردم خونه مامانم اینا نمیتونم دیگه

اسی پیش مادرشوهرت اینا زندگی میکنی؟

اگه آره مشکلت با عوض کردن خونه حل میشه فقط برو از اونجا

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

واااااااااااای نامزد قبلی منم همینجوری بودوافتضاحه میفهممت .عین شوهر شما همه چیو به مادرش و خانواده ...

دقیقا هر کاری کردم درست نشد فقط یاد گرفتن ارومتر حرف بزنن ک من نشونم

منم جدا میشم نمیتونم تحمل کنم با کسی زندگی کنم ک نشه باهاش با خیال راحت حرف زد

شوهر منم دعوا میکنیم فورا گوشیو بر میداره منو تهدید می‌کنه که زنگ میزنم خانوادم میگم همیشه همه چیو میگه حتی من یه لباس زیر میخرم میگه حتی گلدون دیگه تا آخرش برو اوایل جلوشو می‌گرفتم میگفتم نه زنگ نزن باشه ببخشید دیدم نه بدتر تهدید می‌کرد که زنگ میزنم زنگ میزنم فکر میکرد من از خانوادش میترسم هرچند خانوادش پا میشدن میومدن خودشونو داخلت میدادن و ......هزارتا حرف و حدیث منم واسم مهم نبود میگفتم بگو همین الان زنگ بزن بگو دیگه جلوشو نگرفتم اصن سعی میکنم زیاد حرف و بحث نکنم باهاش که به دعوا بکشه به محض اینکه میبینم داره بحثمون میشه صحنرو ترک میکنم هرچند سخته هرچند نمیشه ولی چاره چیه یا باید بذاری انقد بگه که عالم و آدم مثل من از زندگیت با خبر بشن مهم نباشه برات تا خودش آدم شه بفهمه یا اینکه تلاش کنی دعوا نکنی بحث نکنی که بره بگه یجورایی بذاری بمونه تو ذهن مریضش

دقیقا هر کاری کردم درست نشد فقط یاد گرفتن ارومتر حرف بزنن ک من نشونم منم جدا میشم نمیتونم تحمل کنم ...

دقیقا همینه با حساسیت اونا رو زرنگ تر می‌کنی هرچی میفهمی هم باید خودتو بزنی نفهمی که ازت قایم نکنن خانواده شوهرم هر موقع بهش زنگ میزنن رمزی یجوری صحبت میکنن من نفهم منم یا میرم اتاق یا حموم یا آهنگ میذارم یا تلویزیون زیاد میکنم که یعنی اصلا واسم مهم نیست نکشید خودتونو خودشون ضایع میشن وقتی ببینه نقطه مقابلشون نیستی

بهش تذکر جدی بده بگو من نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم بگو تو بحساب مرد منی من به تو تکیه کردم ما ...

گفتم🤦🏻‍♀️

بهش گفتم تو باید راز دار این زندگی باشی من دوبار بهت گفتم نرو پایین بمون پیشم تو میری میگی نمیزاره بیام خونتون زشت نیست؟ک منو بد جلوه دادی؟

ولی اماااان از یه ذره تغییر

کلا تربیت اشتباه باعثشه منم ک نمیتونم معجزه کنم ۳۴ سال زیر دست این مادر بوده من توی ۴ سال چه غلطی میتونم بکنم نهایتش حواسم ب شخصیت خودم باشه ک شبیه ب اینا نشه