2777
2789

شخصیت خود من جوریه ک حتی مامانم انچنان خبر نداره از زندگیم نه اینکه نخوام بگم،کلا اینجوریم

ولی شوهرم نقطه مقابل من همههههه چیز رو پیش پیش میره ب مادرش میگه اینکه میگم همه چیز یعنی واقعا حتی بی اهمیت ترین چیزها،من از وقتی فهمیدم چندبار دعواش کردم ک چیزای مربوط ب خودت رو فقط بگو،راجب خانوادم یا من و زندگی مشترکمون صحبت نکن لطفا ولی فایده نداشت منم دیگه کلا ازش زده و سرد شدم و هیچ حرفی باهاش نمیزنم ک بخواد بره بگه چون واقعا ادم ب حریم خصوصی نیاز داره اونم ادمی مثل من ک کلا حساسه رو این موضوع،چندتا مثال میزنم ک عمق فاجعه رو قشنگ لمس کنید

یه بار بحثمون شده بود رفت خونه مامانش اینا بهشون گفته بود زنم نمیزاره بیام پایین(اوایل ازدواجمون بود دوس داشتم کنارم باشه ولی همش میرفت پایین پیش پدر و مادرش)

یکبارم تو بالکن بودم صداشو‌ شنیدم ک داشت لیست خریدی ک کردیم برای مامانش دقیییییق میخوند ک انقدر فلان چیزخریدم اونقدر از حقوقمو فلان کردم اونقدر بهمان کردم قشنگ حساب کتاب میکرد واسش

یکیشم چند روز پیش تصمیم گرفتیم بریم جایی یهو روز موعود مامانش زنگ زد رفتید؟گفتم کجا؟گفت بیرون دیگه فلانی گفت امروز میخواید برید!از چند روز قبل اطلاع داده بود

راجب خانوادمم ک کلا هر مشکل و مسئله و موضوعی باشه اول خانوادشو مطلع میکنه ولی وقتی مریض میشن یا چیزی زورش میاد بگه ک یه حالی بپرسن از پدرو مادرم در صورتی ک من همیشه وقتی مریض میشن ب خانوادم میگفتم و هم مامانم هم بابام تماس میگرفتن باهاشون

گاهی اوقات مثل الان واقعا امیدی ب ادامه ی زندگی باهاش ندارم و ایندمو باهاش تباه میبینم اخه اصلا ب نظر نمیاد یه خانواده باشیم..

سلام ببخشید مزاحم شدم عکس و کلیپ ماهگرد و تولد اتلیه ای درست میکنم یعنی عکسای ساده گوشیتونو میفرستین و راحت با قیمت کم اتلیه ای میشه اگع دوست داشتین برای نمونه از عکس های خودتون درست میکنم ببینید اموزشم میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااااااای نامزد قبلی منم همینجوری بودوافتضاحه میفهممت .عین شوهر شما همه چیو به مادرش و خانواده اش میگفت مادرش هم سوء استفاده میکرد .این دیگه عادتشه درست بشو نیست.ما که به هم زدیم 

چند سالشه ؟؟بعد از صحبت کردن باهاش رابطه ش با خانواده ش کم شده یا زیاد 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بهش تذکر جدی بده بگو من نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم

بگو تو بحساب مرد منی من به تو تکیه کردم ما الان خودمون یه خانواده ایم وقتی میری همه چیزو مو ب مو به مامانت میگی احساس میکنم خیلی ضعیفی

از این جملات بگو ببین تاثیری داره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

دقیقا شوهر من درست بشو هم نیستن تلاش نکن ۱۰ ساله

هیچی پس جدا بشم بهتره چون از بعد ازدواج باهاش فقط حرص خوردم و ناراحتی کشیدم

این زندگی،درست بشو نیست منم تحمل حریم شخصی نداشتن ندارم..