2777
2789
عنوان

بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 115 پست
عزیزم من میرم پیش یه دکتر با تجربه ... به من میگفتن حرکات منظم  جنین قبل هشت ماه زیاد مهم نیست ...

یعنی الان بایدبعدهروعده۴حرکت داشته باشه؟من الان فقط نبض حس میکنم مثل حباب چون جفتن جلونینی قدامی

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=212970060]انشالله ،چشم به امید خدا صحیح و سالم به دنیا میاد و بغلش میکنی به خوشی    [/QUOTEممنون عزیزم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
یعنی الان بایدبعدهروعده۴حرکت داشته باشه؟من الان فقط نبض حس میکنم مثل حباب چون جفتن جلونینی قدامی

دکترم به من گفت بعد یه وعده ایی مثل ناهار که خوب غذا خوردید..... و اینکه گفت بعضی وقتا جنین خوابه تکون نمیخوره ......ببینید به نظر من همین حباب هاکافیه ...چون توی این سن بارداری هم بچه خیلی کوچولو هستش نمیشه ازش توقع لگد محکم داشت اما درک میکنم بعضی روزا خیلی محکم ضربه میزنه بعضی روزا خیلی بیحاله... دکتر من که اصلا اهمیت نمیداد میگفت خوب خسته مگه تو هروز یه جوری ، این بچه هم همینه....

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
دکترم به من گفت بعد یه وعده ایی مثل ناهار که خوب غذا خوردید..... و اینکه گفت بعضی وقتا جنین خوابه تک ...

اهان نمیدونم بخداچیکارکنم کی این۴ماه میگذره ای خدا بچم به خودت سپردم

اهان نمیدونم بخداچیکارکنم کی این۴ماه میگذره ای خدا بچم به خودت سپردم

درکت میکنم ... انشالله صحیح و سالم به دنیا میاد خیالت راحت .... فقط بیخودی به خودت استرس وارد نکن این از همه چی بدتره .... الان جنینت خیلی کوچیکه حرکت داره متوجه نمیشی

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
درکت میکنم ... انشالله صحیح و سالم به دنیا میاد خیالت راحت .... فقط بیخودی به خودت استرس وارد نکن ای ...

ممنون عزیزم😘😘

مهسا جون الان دیگه حرکات بچه خوب شده؟

سلام عزیزم بله خوبه اون روزم رفتم دکترخیلی شلوغ بودرفتم پیش ماماگفتم برام سنوبنویش رفتم هیجا نگرفتن اینقدربد بوددوباره برگشتم منشی برام صدای قلبشو گذاشت   ممنون به فکرم بودی😘😘😘😘

خدا را شکر چند هفته شدی؟ اولیه؟ چند سالته؟

الان۲۲ هفته۲۲سالمه بله

یسلامتی شکمت هم در اومده؟ جنسیت؟

سلامت باشی شکم یکمی پسر عزیزم دعاکن سالم وسلامت بیادبغلم