2777
2789
عنوان

بچه هامیشه بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 115 پست
ابرو رفتن نداره.وقتی باهات بد رفتاری میکنن باید حقتو بگیری و نذاری تین اتفاق بیفته

چشم همین کارمیکنم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستنی ندارم یه چیزهایی حس کردم ولی نمیدونم نینی یانه

نگران حرکتاش نباش الان خیلی زوده ک بخوای رو حرکتاش زوم کنی. بعضیا تا هفته28اصلا حس نمیکنن! 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
نگران حرکتاش نباش الان خیلی زوده ک بخوای رو حرکتاش زوم کنی. بعضیا تا هفته28اصلا حس نمیکنن! 

اخه قبلاحس میکردم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
تو سونو اولی گفت 15اسفند آخرین پریم 8خرداد بود

منم۱گ۵اسفند زده خوشبختم😍😍😍لباس براش خریدی

نه هنوز هیچی نخریدم. شماچی؟ 

من یه دست خریدم پس کی میخری

اگه دست من باشه که همین الان ولی فعلا شوهرم نمیتونه. داریم خونه درست میکنیم 😢

اهان انشالله زودخونتون تموم میشه وپول دستتون میادوبرای نینیت لباس میخری بچه چندمته سزارین میکنی یاطبیعی

اهان انشالله زودخونتون تموم میشه وپول دستتون میادوبرای نینیت لباس میخری بچه چندمته سزارین میکنی یاطب ...

انشالله 🙏

بچه اوله. اگ بتونم طبیعی

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
انشالله 🙏 بچه اوله. اگ بتونم طبیعی

اهان انشالله

تکون خورد نی نی؟ 

یه چیزهایی حس کردم مثل نبض ولی خیالم راحت نیس اگه شدعصرمیرم دکترکه صداش بشنوم یابرم سنو

عزیزم من میرم پیش یه دکتر با تجربه ... به من میگفتن حرکات منظم  جنین قبل هشت ماه زیاد مهم نیست الان از هشت ماه به بعد مهمه بعد وعده ی غذاییت به پهلوی چپ بخواب توی نیم ساعت باید ۴ حرکت داشته باشه

به منم خیلی حرص داد این وروجک،  گاهی اصلا تکون نمی‌خورد من میمردم و زنده میشدم اما هر وقت مراجعه میکردم سالم بود الحمدالله ..‌‌.. دکترم میگفت نگران نباش چیزیش نیست گاهی خسته است یا ضربه زده شما متوجه نشدی 

نگران نباش ... اما پیگیری کن

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
هیچ اتفاقی نمی افته براش نگران نباش

انشالله لطفادعا کنین