2777
2789
من روزی یکی دوساعت کار میکنم ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ 

کارت چیه

تبدیل عکس ساده به آتلیه ای باانواع تم ماهگرد، تولد، یلدا، نوروز، جشن الفبا، عروسی و...آموزش هم میدم هرکی خواست درخواست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاینه در منزل متحوا مینویسم

محتوا نویسی یعنی در رابطه با یه چیز مطلب از سایت های مختلف جمع آوری میکنی درسته؟

تبدیل عکس ساده به آتلیه ای باانواع تم ماهگرد، تولد، یلدا، نوروز، جشن الفبا، عروسی و...آموزش هم میدم هرکی خواست درخواست بده
خسته نباشی ، کارت چیه؟

قربونت برم

تئاتر کار میکنم قرارداده امشالم ماهی ۶تومن بود 

و ویزیتورم تو شرکته یه اشنامون پورسانته خوب گیرم بیاد ماهی ۱۰‌۱۲ تومن حدودیش میشه ۱۵ تومن ولی همه روزه از ۷صب تا ۱۰شب میدوعم مجیور نبودم نمیکردم هیچوخت

همچی یا دورع یا دیرع...◇

عزیزم من چند روزپیش داخل ایتا شغل اینترنتی معرفی کرده بود برات متنشامیفرستم به علاوه آیدی ایتا شایدبدردت خوردفقط من خودم هنوزواردش نشدم نمی دونم تاچه حدمعتبره دیگه اگرخواستی بری خودت تحقیق کن

💢استخدام کارمند اینترنتی خانم و آقا 💢 جهت مشاغل زیر به چند نفر خانم یا آقا نیازمندیم      🔥بدون‌محدودیت‌سنی🔥تایپ💻 _ترجمه 📃دستنویسی📝عکاسی📸گویندگی‌🔊ادمین‌کانال‌تلگرام‌_‌اینستا..👨‍💻👩‍💻فروش اینترنتی محصولات 🖥⌚️⚡️دارای حقوق ثابت به میزان‌ حداقل یک میلیون تومان الی چهار میلیون در ماه⚡️حداقل تحصیلات : راهنمایی‌ به بالا🔵جهت کسب اطلاعات بیشتر و استخدام به آیدی زیر در ایتا پیام دهید🔻🔵  ──┅━━━━━━━┅──        @Estekhdam_1400─┅━━━━━━━┅─

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.