2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

2660 بازدید | 90 پست

منو همسرم ۵ سالی هست ازدواج کردیم از اول ازدواج مدام سر کوچکترین چیز قهر میکرد و تا هفته ها قهرشو ادامه میداد با اینکه دائم پیشقدم میشدم برای اشتی اما حاضر نبوذ کوتاه بیاد

این رفتارش ۳ سال ادامه داشت تا اینکه خدا خواست و بچه دار شدم و من هم نسبت بهش سرد تر شده بوذم و کمتر پیشقدم مبشدم برای اشتی

بعد دنیا اومدن پسرم سر کوچکترین چیز با من قهر کرد و من با خوذم عهد کردم اشتی نکنم باهاش تا خودش بیاد جلو، و الان یکسالی هست ما کلمه ای باهم حرف نزدیم و من نمیذونم این زنذگیو باید ادامه داد یا نه

مشاوره رفتید؟

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چطور تحمل میکنید 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

برید پیش مشاور

این که نشد زندگی!!😨💔

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊