2777
2789

بچه ها من دو تا پسر یک ساله و سه ساله دارم به خاطر شغلم که معلمم گاهی پسر بزرگمو میذاشتم پیش مامانم تا ویدئو هامو ضبط کنم شاید یکی دو روز میمون اونجا موقعی که ویدئو کال میدم فرار میکنه و دوست نداره صحبت کنه موقعی که میرم دنبالش هم فرار میکنه سری آخر انقدر گریه کرد و ضجه زد که بینیش خون اومد باباش هم کلی منو دعوا کرد😔 آخه چرا این بچه اینجوریه؟ فقط بچه منه؟ مامانم چند روزه تلفن میزنه بهم میگه چرا بچه رو انقدر اذیت میکنید که نخواد بیاد پیشتون. باباش یه کم بداخلاقه راستش یه کم دعواش میکنه حالم بده الان سر هر مسئله ای که پیش میاد فکر میکنم بچه دویت داره پیش من نباشه😔😔😔😔😔 تجربه مشابهی دارید؟ خواهش میکنم برام کامنت بذارین

یعنی دوست داره پیش مامانجونش باشع؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به رو خونه مادرت مبذاشتی زمانیکه خودت خونه ای!  اینجوری حس اضافه بودن بهش القا کردی! الو ...

خودم خونه ام ولی در واقع کار دارم نمیتونم وقتی اون خونست فیلم ضبط کنم

خودم خونه ام ولی در واقع کار دارم نمیتونم وقتی اون خونست فیلم ضبط کنم

بعد بچه یه ساله پیشته؟

شاید ناراحته اونو نگه می‌داری 

شوهرم باهاش تلخه 

بچه می‌فهمه دیگه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عزیزم برای معلمی لازمه دو روز بچه اونجا باشه؟؟؟؟ خب بچه حس می‌کنه تو طرد ش کردی. اصلاً چه ...

آخر هفته ها مجبورم‌... چ کار کنم واقعا دلم نمیاد شب که بدون اون میخوابم خیلی دلم میگیره ولی وقتی فکر میکنم خوشحاله یه کم آروم میشم

با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

سلام عزیزم

دخترمنم هرجاکه میریم موقع برگشتن گریه میکرد میگف بمونم اینجا،مثلا شوهرم قبلا جای دور کارمیکرد ما با مامانم میموندیم دوساله اومده شهرخودمون هروخ میرفتم خونه مامانم مصیبتم بود گریه میکرد میگف نریم شوهرمم بایه وضعی ازمامانم جداش میکرد ک نگو طفلک مامانم بعد عروسی ابجبم کلا تنهامیموند شوهرمم نامردی میکرد جوریکه مامانم پشت سرمون گریه میکرد خیلی بهم وابسته بودن.البته مامانن شش ماهه ازدواج کرده رفته خونه خودش بازم وضعم همینه کروناگرفتم مامانم ده روز نگهش داشت موقع برگشتن نمیومد تااینکه اول تصادف کردیم بینیش شکست بعداز دوچرخه افتاد دستش شکست الان دیگ وابسته خودمه

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
فردا هم انتظار داری بزرگ شدو زن گرفت  بهت برسه و در خدمت باشه 😑😑😑 چ مادری هستی

واقعا خیلی بدم؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺 من فکر میکردم اون اونجا خوشحاله و خودمو اروم میکردم