بچه ها من دو تا پسر یک ساله و سه ساله دارم به خاطر شغلم که معلمم گاهی پسر بزرگمو میذاشتم پیش مامانم تا ویدئو هامو ضبط کنم شاید یکی دو روز میمون اونجا موقعی که ویدئو کال میدم فرار میکنه و دوست نداره صحبت کنه موقعی که میرم دنبالش هم فرار میکنه سری آخر انقدر گریه کرد و ضجه زد که بینیش خون اومد باباش هم کلی منو دعوا کرد😔 آخه چرا این بچه اینجوریه؟ فقط بچه منه؟ مامانم چند روزه تلفن میزنه بهم میگه چرا بچه رو انقدر اذیت میکنید که نخواد بیاد پیشتون. باباش یه کم بداخلاقه راستش یه کم دعواش میکنه حالم بده الان سر هر مسئله ای که پیش میاد فکر میکنم بچه دویت داره پیش من نباشه😔😔😔😔😔 تجربه مشابهی دارید؟ خواهش میکنم برام کامنت بذارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اجازه استارتر، ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین 😥
برام ی صلوات میفرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍