2777
2789
عنوان

بچم موقع رفتن انقدر گریه میکنه که خون میاد بینیش😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 37 پست

من‌طبقه پایین مامانمم اینا میشینم، دخترم حاضرنمیشه بیاد شب پیش من بخابه باید شب رو بغل مادربزرگش بخابه چه عیبی داره لزرگ‌میشه خودش متوجه میشه، منم نمیخام بزور بیارم پیشم اخه نمیخام ناراحتیه بچمو ببینم ،صبح تا شب هم با منه ، وهم با مامان بزرگش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌طبقه پایین مامانمم اینا میشینم، دخترم حاضرنمیشه بیاد شب پیش من بخابه باید شب رو بغل مادربزرگش بخا ...

منم همین نظرو داشتم میگفتم اونجا خوشحاله بهش خوش میگذره ولی الان خیلی حالم بده فکر میکنم به بچم حس سربار بودن دادم

منم همین نظرو داشتم میگفتم اونجا خوشحاله بهش خوش میگذره ولی الان خیلی حالم بده فکر میکنم به بچم حس س ...

اصلن اونجور فک نکن،بچه ها عاشق پدربزرگ مادربزرگن، بعد اینکه دوسال بزرگتر شد خودش نمیره، تو خودتو حفظ کن بچه به ی مادر قوی نیاز داره ، 

من خودم مادرم معلم بود مارو میزاشت مهدکودک،  باز بهتره تو میزلری پیش مامانت،

مهد کودک که خوبه صبح تا ظهره پسر من آخه دو روز میره میمونه وقتی هم میخواد بیاد ضجه میزنه الانم امشب راستش رو فرش جیش کرد دعواش کردم رفت تو اتاق تو هم رفته بود خیلی حالم بده همش میگم من دعواش میکنم یا باباش دوست داره بره ازینجا منو شاید دوست نداره به زور با ما میمونه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

معلمی مجازی فقط اسمش قشنگه به خدا کار من دو یا حتی سه برابر شده فشاری رومه که فقط خدا میدونه و بس. ص ...

مگه من میگم آسونه؟؟؟؟

میگم صبح زود برو بذارشون، عصر برو دنبالشون.

اصلاً پیام منو خوندی؟

فقط غر زدی

این توجیه درست نیست پس فردا بچه ت مشکل ضعف شخصیت یا کمبود محبت داشته باشه، ده برابر سختی باید بکشی.

فکر کردی من خونه دارم؟ من خیلی سرم از شما شلوغ تره ولی به این راحتی حاضر نمیشم بچه م. ازم دوروز پشت هم دور بمونه.

بچه هم دارم خونه مم یک خوابه ۵۰ متره.

شوهرمم اخلاقش مثل سگه. به زمین و زمان گیر میده.

شما دوست داری برا خودت دلیل بتراشی و وجدانتو آسوده کنی، پس برا چی تاپیک زدی؟

اگر انقد برات سخته، کارتو باید بذاری کنار. نه بچه تو از خودت دور کنی. چون اسمت مادره. مادر.

مهد کودک که خوبه صبح تا ظهره پسر من آخه دو روز میره میمونه وقتی هم میخواد بیاد ضجه میزنه الانم امشب ...

خودت که معلمی سعی کن دعواس نکنی، منم  اولا به بچم خیلی عصبی میشدم ولی خومو تغییردادم الان‌اصلن دعواش نمیکنم حتی اگه جیش کنه ،اخه نمیفهمه، اعصابتو خراب نکن اینجور چیزا موقتیه تموم میشه، ب اش کتاب بگیر ،مداد رنگی بگیر دلشو بدست بیار