2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه و شونه میشه بیایین

60 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید یکی از اطرافیانم چندروزه سینش درد میکنه و شونه هاش تا تکون میده تو بارونم رفته چندروز پیش ها ولی خوب کلی چیز برا سرماخوردگی خورده ولی بازم درد داره کسی تا حالا تجربه داشته 😕

من همیشه اینجوری میشم تپش قلب دارم

اخی بمیرم  دکتر رفتی ؟اخه این باره اوله اینجوری میشه بعددفک کرد اول سرما خورده بخاطر برون منم نگرانم میگم یوقت بد نباشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی بمیرم  دکتر رفتی ؟اخه این باره اوله اینجوری میشه بعددفک کرد اول سرما خورده بخاطر برون منم ن ...

من یه ساله یبار رفتم دکتر ولی تاثیری نداشت

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
گفت استرس زیاد و تپش قلب

چیزه خطرناکی نیست پس؟ ولی برو پیش یه متخصص درجه یک پیگیر باش والا دکترزیاد هست ولی دکتر خوب خییییلی کمه متاسفانه انشالله تنت همیشه سالم ودلت شاد باشه عزیزم 

چیزه خطرناکی نیست پس؟ ولی برو پیش یه متخصص درجه یک پیگیر باش والا دکترزیاد هست ولی دکتر خوب خییییلی ...

مرسی گلم اره میرم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم