2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 22 پست
چاره ای هم مگه هست جز صبر

یه نفر هست میگه 70تومن ارز خریده تو یه ماه 400 سود داشته البته شانسی خرید نمیکنه تحلیل بلده بهمون پیشنهاد داده از بورس خارج شیم ضررهامون و جبران میکنه برامون... 

نمیدونم چجوری کار میکنه اما دوروز هس 50 دادیم شده 80 البته میگه آخر ماه معلوم میشه چقد سود کردین&nbs ...

اهرم دار کار می کنن گزینه ۱۰۰ برابر تا ۳ برابر داره ۱۰۰ بزنی صرر کنی همه پولت رفته سود کنی سودت صد برابر می شه ریسکه کلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از ارز دیجیتال سر درمیاره میتونه جبران کنه

ولی اگه کاربلد نباشه همونم از دست میده

به نظرم همون ۵۰ که دادین ببینین چطور میشه اگه بخواد جبران کنه با همون ۵۰ تومنم جبران میشه

اگه دیدین خوب کار میکنه اون موقع از بورس بکشین بیرون

یه نفر هست میگه 70تومن ارز خریده تو یه ماه 400 سود داشته البته شانسی خرید نمیکنه تحلیل بلده بهمون پی ...

من شخصا دیگه بیخیال بورس و ارز شدم حتی پولش هم برکت نداشت وقتی تو سود بودم 

زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان  
خب تحلیل مگه همون تکنیکال نیست که هم میشه برای بورس استفاده هم ارز دیجیتال هم فارکس دیگه درسته؟

اخه ارز دیجیتال خیلی با بورس فرق داره قابل مقایسه نیست من پول دادم برادرم برام کار میکنه تا الان راضیم خداروشکر 

ضرر نکردم 

اما تو بورس ضرر کردم ضررم چشمگیر نبود اما همونم بالاخره ضرر بود بقیه پولمو کشیدم بیرون 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
بنظرم بزارین باشه ولی دیگه روش نزارین سواد بورسیتونو زیاد کنین درسته که ریزش داشت ولی ۴۵۰ بشه ۹۰ توم ...

درست میگی اما چون سر در نمیاوردیم گفتیم سهم های خوب بخریم بعد یه سال با سود بفروشیم ک نشد

یه نفر هست میگه 70تومن ارز خریده تو یه ماه 400 سود داشته البته شانسی خرید نمیکنه تحلیل بلده بهمون پی ...

اگه بلد باشه ضررتون که هیچی چندین برابر ضررتون جبران میشه اما به هرکسی اعتماد نکنین 

خودتون اموزش ببینین واردش شین

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺