2777
2789
عنوان

دلم گرفته

81 بازدید | 11 پست

5 آبان تولدمه  شوهرم تو این چند سال هیچ کاری نکرده برای تولدم دلم گرفته خیلی بده من تولدش امسال 3500 خرجش کردم تازه میگه پولتو بده دندونم درست کنم 😭 مادرش هی زنگ میزنه پول بده اینم سریع کارت به کارت میکنه 6 آبان تولد پسرمو گرفتم میگه بیا برای دخترای خواهرم کادو بخریم دلشون نخواد بچه هستن دلم گرفته میخوام گریه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=212878624]امروز سالگرد عقدمون بود  من به روش نیاوردم ببینم اصلا یادشه یا نع کع متاسفانه کلا یادش نبود😆 ...[/QUOTE

مبارک باشه سالگرد عقدتون

این یادشه اما هیچ کاری نکرده تا حالا

آخه پول داره از من میگیره من سرکار نمیرم اما مامانم بهم پول داد کمی جمع کردم داره ازم ذره ذره میگیره میگه بده دندونم درست کنم. مادرش پول میخواد بهش میده و..... به خدا خسته شدم از وجود این مرد. هیچ وقت منو بچمو هیچ جا نبرده هر جا میریم مامانم میبره هیچ وقت خرج نکرده و رستوران نبرده پولی که داشتمو برای بچه خرج کرد نذاشت یه لباس بخرم. پالتو مثلا برام خرید تنگ بود خودشم میدونست تنگه از قصد خرید داد به خواهرش  😭😔 من میخوام پول جمع کنم برم از خونه مادرش برم خونه بخرم مستقل شم این نمیذاره همشو داره خرج میکنه