2777
2789
عنوان

چکار کنم

41 بازدید | 5 پست

اومدیم جشن یکی بهم گف دراز خیلی ازدستش ناراحت شدم ۱۵ سالمه قدمم هس ۱۶۵ چی بهش بگ خودش کوتاهه اعصابم خراب کرد دختره 

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  

یه لبخند عاقل اندر 

سفیه اشم باید بذاری اونور😆

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لبخند عاقل اندر  سفیه اشم باید بذاری اونور😆

لبخند زدم رد شدم ولی ازش خیلی ناراحتم 

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  
لبخند زدم رد شدم ولی ازش خیلی ناراحتم 

ناراحتیت بی دلیله 

قد بلند حسن محسوب میشه 

هرچند قدی که شما گفتی متوسطه...

بذار حسنتو تو روت بزنه چه اهمیتی داره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن