2777
2789
عنوان

قضاوت و تصمیم گیری با خودتون☺

94 بازدید | 7 پست

این عکس‌ توسط دکتر آلن وارنر در سال ۱۹۰۱ در لستر انگلیس و در دوران شیوع بیماری آبله گرفته شده است.

این دو پسر هم‌سن بوده‌اند و مبتلا به بیماری آبله.
تنها تفاوت آن‌ها این است که یکی از آن‌ها واکسینه شده بود و دیگری نه.

واکسن آبله از قدیمی‌ترین واکسن‌های ساخت بشر بود که بسیاری از مردم به‌ دلیل ترس و‌ خرافه‌گرایی حاضر به تزریق آن نمی‌شدند و درنتیجه بیماری به طور کامل ریشه‌کن نمی‌شد.

دکتر وارنر معتقد بود که بهترین راه برای به چالش کشیدن ترس و اطلاعات غلط راجع به واکسیناسیون نشان دادن وحشت بیماری و شواهد واضح واکسیناسیون در محل‌ کار از طریق عکسبرداری است.

آبله پس از واکسیناسیون گسترده در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ در سراسر جهان در اوایل دهه‌ی ۸۰ میلادی ریشه‌کن شد.

(منبع: کانال گیزمیز)

پ ن1: چقدر این قضیه مشابه حال و روز ما تو این روزای کروناییه

پ ن 2: بچه ها تو سایت سازمان جهانی بهداشت همچنان جزو پروتکل هایی که باید رعایت بشه سشت و شو و ضدعفونی سطوح رو قید کرده

یکی بیاد تیر خلاصو بزنه سطوحو ول کنیم بالاخره یا نه؟😭

جهالت حد و مرز نداره متاسفانه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.