2777
2789
دولتی بار علمی بیشتر با جو خشک آزاد بار علمی کمتر جوشم ک از اسمش مشخصه😁😂

یعنی همه دولتیا اینجوریه؟ چیکار کنم خب جو خشک دوست ندارم  از یه طرفم میگن دانشجوهای آزاد بی بند و بارن بیشتر اومدن مخ زنی و تفریح تا درس خوندن

جوش خشکه؟ سر حجاب اینا گیر میدن؟

حداقل هایی وجود داره که باید رعایت بشه و این که چون شهریه ای وجود نداره راحت تر هم اخراج میکنن که تو آزاد با یه تعهد زیر سیبیلی رد میشه

نه خیلی هم خشک نیست،یعنی کسی که واقعا برای علم اومده باشه کلی هم خاطره می‌سازه، حتی فاطی کماندوی دانشگاه هم میشه خاطره سالهای بعد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما آزاد بودیم پدر بچه ها رو درآوردن آنقدر به مانتو اینا گیر میدادن و البته کسیم توجه نمی‌کرد زیاد و درگیر نمیشد 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
به حجاب تو دانسگاه ازاد گیر میدن دانشگاه دولتی حجاب ازادتر و راحت تره ولی بحث کول بودن و اکیپ بودن ...

جدی؟😶 بر عکس نگفتی؟ 

یعنی تو دولتی اکیپ نیستن؟ انقدر جو خشکه؟ 

از یطرفم که نیگن دانشجوهای آزاد بی بند و بارن و بیشتر دنبال مخ زنی و تفریحن تا درس   ولی خب من جو خشک دوس ندارم  مثل مدرسه گیر بدن😐

یعنی همه دولتیا اینجوریه؟ چیکار کنم خب جو خشک دوست ندارم  از یه طرفم میگن دانشجوهای آزاد بی بند ...

خب دولتی بیشتر مجبوری رعایت کنی چون‌اخراج‌میکنن

ولی آزاد داری پول میدی ب خاطر همونم ک شده نهایتش تعهد دادنه دیگه

حتی ازاد مشروطم بشی واحدارو باز بهت میدن

دانشگاه دولتی اخراج میکنه بعد۲ بار

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💕
جو دانشگاه خوب بود؟  دولتی جو خشکه ؟

نه دولتیا هم جو خشکی نداره البته من آزاد بودم ولی دورو وریام که دولتی بودن ، دوستای دانشگاشون که میبینم خیلی فرق با ما نداره و بچه های پایه ای هستن ، همه جور آدمی پیدا میشه گلم

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
 نه دولتیا هم جو خشکی نداره البته من آزاد بودم ولی دورو وریام که دولتی بودن ، دوستای دانشگاشون ...

والا همه میگن دولتی فرقی با مدرسه نداره بس که گیر میدن  شایدم پیاز داغشو زیاد کردن

والا همه میگن دولتی فرقی با مدرسه نداره بس که گیر میدن  شایدم پیاز داغشو زیاد کردن

نبابا کمی پیاز داغ زیاد کردن ، فقط بچه مثبت بیشتر توی دولتی پیدا میشه 

یعنی همه دولتیا اینجوریه؟ چیکار کنم خب جو خشک دوست ندارم  از یه طرفم میگن دانشجوهای آزاد بی بند ...

نه بابا دیگه بی بند بار نیستن درسته همه جور آدم توی دانشگاه پیدا میشه ولی دیگه بی بند بار نیستن همه تازه خیلی از اون هایی که میرن دانشگاه آزاد بخاطر اینه که دولتی شهر دیگه قبول شدن نرفتن

❤️
جدی؟😶 بر عکس نگفتی؟  یعنی تو دولتی اکیپ نیستن؟ انقدر جو خشکه؟  از یطرفم که نیگن دانشجوه ...

نه بقیه دارن برعکس میگن

دانشگاه ازاد حراستش خیلیییی گیره اینطور نیست هرچی عشقت بکشه بپوشی

ولی دولتی خیلی باز تره

راجب اکیپ هم اره دانشگاه ازاد همش دنبال مخ زنی و اکیپن

ولی کلا دوران کارشناسی هر دانشگاهی همه اکیم دختر و پسر دارن و خوش میگذره

من دوران کارشناسیم دولتی بودم با بچها شمالم میرفتیم

بار علمی هم جفتش خوبه ولی دولتی بچها درس خون تر هستن

محیط هیچکدوم خشک نیست

نه بقیه دارن برعکس میگن دانشگاه ازاد حراستش خیلیییی گیره اینطور نیست هرچی عشقت بکشه بپوشی ولی دولت ...

اها رشتتون چیبود؟  مگه فقط کارشناسی دختر پسرا هستن؟  از جه لحاظ میگی دوره کارشناسی خوش‌میگزره

اها رشتتون چیبود؟  مگه فقط کارشناسی دختر پسرا هستن؟  از جه لحاظ میگی دوره کارشناسی خوش‌میگ ...

حسابداری

توی همه مقطع ها قاطیه دیگه دوره کارشناسی بین جون و نوجونی کلا سبک سری پویایی خوش میگذره سرتق و خامی

خیلیی خوبه بهترین دوران زندگیمم دانشگاهه