2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه؟؟🥺❤️

301 بازدید | 10 پست

خیلی ببخشیدولی نتم تموم شده واین نت داخلیه نشدک سرچ کنم وهمسرمم خونه نیست وبابت این سوال شرمندم من بعداینکه پریودیم تموم شدمن کل دوران پریودیم سه روزه وبعدسه روزی خورده لکه بینی دارم ولی نه زیادورا.....داشتم یک هفته میگزره ازش الان تمروزصب حالت تهوع داشتم وداروخونه ای ک درنزدیکه بسته بودک بیبی بخرم یعنی امکانش هس؟!بخدادارم ذوق مرگ میشم🥺❤️🌼

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
اره امکانش شاید باشه  انشاالله هر چی خیره خیلی ذوق نکن

ممنون آخه نمیدونی چقدرمنتظربچم ودیشب چقدرگریه کردم وآسمونوزمینوقسم دادم

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که بارداری گلم♥️♥️♥️🌹🌹🌹

خداازدهنت بشنوه واست دعامیکنم اگ باردارباشم تاعمردارم حرفت تویادم میمونه هرروزصلوات میفرستم واسه سلامتی خودت وخونوادت

خداازدهنت بشنوه واست دعامیکنم اگ باردارباشم تاعمردارم حرفت تویادم میمونه هرروزصلوات میفرستم واسه سلا ...

قربون محبتت گلم.انشاالله خبربارداریتوحتمابهم بده منم خوش حال بشم♥️♥️♥️😊😊😊😊

قربون محبتت گلم.انشاالله خبربارداریتوحتمابهم بده منم خوش حال بشم♥️♥️♥️😊😊😊😊

دعام کن باشه خیلی دلم میخاد🥺🌼

باشه عزیزم حتما. نذرحضرت ابوالفضل کن ایشون باب الحوائج هستن نذرکن انشاالله باردارباشی روزشهادتشون مق ...

چشم حتمن ولی باچیزای ک من گفتم امکانش هست بارداری؟!

سلام استارتر میدونم الان موقع خوبی نیست و داغدار برادرتونید 😞😞

ولی اینطور که از این تا پیک فهمیدم شما در زمان لکه بینی رابطه دارید؟؟؟ 

عزیزم از وقتی پریودیتون شروع میشه تا حداکثر ده روز اگر خون یا لکه ببینید همه حیض و پریود حساب میشه و نباید رابطه داشته باشید و حرامه 

وخدای نکرده اگر نطفه ای تو دوران حیض بسته بشه اثر بدی رو بچه داره😞

خدا