دنيااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1212 عنوان ختم قران هدیه به پیامبر اکرم(ص) 116 بازدید | 5 پست سلام سی نفر لطفا بیاین ختم بردارین امروز بخونیم. به نیت حاجت روایی همه مون ،و اینکه گره مشکلات زندگیمون به دست پیامبر اکرم (ص) باز بشهمن خودم جز سی را میخونمالتماس دعا خدایا درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن 1400/08/02 | 08:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنيااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1212 التماس دعا دارم حاجت روا بشین ان شالله خدایا درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن
ننه_قزی_ عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 215 متاسفانه ختم قرانت قبول نیست وقتی تو کسب و کار یکی دیگه مشکل ایجاد میکنی.حق الناس گردنته عزیز.خدا نمیبخشه
دنيااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 1212 متاسفانه ختم قرانت قبول نیست وقتی تو کسب و کار یکی دیگه مشکل ایجاد میکنی.حق الناس گردنته عزیز.خدا نم ... معذرت میخام یاد اون شخص یهو افتادم وضعیت مالیشون به شدت بدهاگه شما راضی نیستین من شماره نمیدمخیلی ببخشین دلم نمیخاد کسی از دستم ناراحت باشهبازم معذرت میخام خانم خدایا درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن