اخه خدا چرا باید این موقع لطفشو بهم نشون میداد که دست به پست ترین کار دنیا بزنم دلم خونه
تقصیر خدا چیه؟؟؟ مقصر شوهرته برو یقه اونو بگیر خدا میگه من هیچ وخ به بنده هام ظلم نمیکنم بنده هام خودشون به خودی ظلم میکنن.... این همه آدم میشناسم سال ها با جلوگیری موفق دارن پیش میرن
پس بدون این تقصیر شوهرته نمیتونه مث آدم جلوگیری کنه
من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اخه خدا چرا باید این موقع لطفشو بهم نشون میداد که دست به پست ترین کار دنیا بزنم دلم خونه
نگران نباش، نه که سختی نداشته باشه ولی باور کن اینقدر هام بد نیست که بخواهی خیلی خودت رو اذیت کنی، بدتر از دوقلو آوردن که نیست که باید همزمان دوتا رو تر و خشک کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط بیست یک سالمه پس کی میخوام جوونی کنم تو بارداری قبلی استراحت مطلق بودم بچمم به شدت لجبازه
خدا خیرت بده، من الان 34 سالمه. من چی بگم؟تا اینا بزرگ بشن، من دیگه حس وحالی برام نمونده، فرصت کاری هم ندارم بعدش شما هنوز جوونی، فقط خواهشا بعدش یه روش مطمعن انتخاب کنید.
میدونستی..اینجایی که شما الان هستی آرزوی من و خیلیا هست.....انشالله خدا خودش بهت طاقت میده عزیزم.....کاش منم مث شما خدا لیاقت میدادو دوتا بچه سالم و پشت سرهم بهم میداد...😔...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم