2777
2789
عنوان

با وجود بچه ۱۱ ماهه بازم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 67 پست
آفرین درست میگی. قتل خیلی کار‌ زیباییه. چه خوبه که مثل شما در این کار زیبا شریک بشیم. بوی خون می ...

ما نميتونيم خودمون رو جاي كسي بزاريم بعضي وقتا نبود بچه بهتر از اينه كه نتونيم خوب بزرگ كنيم نتونيم خوب تربيت كنيم و بچه تو رفاه نباشه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
ما نميتونيم خودمون رو جاي كسي بزاريم بعضي وقتا نبود بچه بهتر از اينه كه نتونيم خوب بزرگ كنيم نت ...

اونوقت یه عده میتونن خودشون رو جای اون‌مادر بذارن راحت بگن بکشش؟

چه حرفیه خانم؟

هر‌کدوم از ما هم‌توی یه شرایطی رشد کردیم

ولی همه‌ میخوایم زنده باشیم.

برین ببینین اونی که داره خودکشی میکنه

همون لحظه

فطرتا چطور تلاش میکنه که‌ برگرده به دنیا...

هر بچه ای رزق خودش رو داره

از شرایط و روزی و ...

به جای اون‌ تصمیم نگیریم

و ژست متفکر به خود نگیریم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت یه عده میتونن خودشون رو جای اون‌مادر بذارن راحت بگن بکشش؟ چه حرفیه خانم؟ هر‌کدوم از م ...

منظورت از رزق روزي فقط خوردن و پوشيدن با اين شرايط بد اقتصادي با اين توقع زياد بچه ها؟

ديد هر كسي فرق داره بعضي فقط بچه ميارن و به نيازاشون فكر نميكنن و فقط ميگن بزرگ ميشن،مهم نوع بزرگ شدنشونه نه فقط آوردن

منظورت از رزق روزي فقط خوردن و پوشيدن با اين شرايط بد اقتصادي با اين توقع زياد بچه ها؟ ديد هر كسي ف ...

رزق مفهوم گسترده ای داره

حتی دوست و همسایه هم میتونه رزقت باشه

معلم و خوراکی و لباس خوش جنس و ...

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منظورت از رزق روزي فقط خوردن و پوشيدن با اين شرايط بد اقتصادي با اين توقع زياد بچه ها؟ ديد هر كسي ف ...

ببین

مثلا برای بچه های من یه کلاس پیدا شده یه پیرمردی بهشون داره دفاع شخصی آموزش میده! کاملا رایگان

اصولی که تو هیچ کلاسی پیدا نمیشه.

کمربند و مدال و مسابقه نداره‌

زمین خوردن نداره

اتفاقا باید بجنگی ولی نذاری حریفت زمین بخوره و این سخت تره تا بخوای بجنگی و حریفت زمین بخوره!

خوب این‌که شانسی نیست که

توی هوا که اتفاق نمیفته!

حتی افتادن هر برگ

هر سال

طبق یه برنامه اس...

چرا فکر کنیم رزق بی جهت تقسیم میشه؟

ببین مثلا برای بچه های من یه کلاس پیدا شده یه پیرمردی بهشون داره دفاع شخصی آموزش میده! کاملا رایگان ...

همه اين شرايط براشون پيش نمياد

من خودم كلا از سقط ميترسم نه براي اينكه گناه باشه بيشتر براي عوارض و اينكه يه انفاقي برام نيوفته چون عاشق پسرمم

انشالله هر تصميمي ك اين خانم ميگيره خير باشه و خدا خودش بهترين راه رو نشونش بده

از حرفاتونم لذت بردم دوست عزيز

همه اين شرايط براشون پيش نمياد من خودم كلا از سقط ميترسم نه براي اينكه گناه باشه بيشتر براي عوارض و ...

عزیزم هر کس از خدا بخواد و در راستای سنت های خدا حرکت کنه

براش پیش میاد.

راجع به سنت های خدا که قانون های تغییرناپذیر خدا هستند برای اداره دنیا و اثرشونم برای دنیای ماست نه آخرتمون

یه مطالعه ای کنید.

هر کس قتل کنه

قطعا خون این قتل دامن زندگیش رد میگیره.

چه یه بچه ۴ هفته ای باشه چه یه بچه ۴ ماهه یا ۴۰ ساله ....