2777
2789
عنوان

با وجود بچه ۱۱ ماهه بازم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 67 پست
اخه خدا چرا باید این موقع لطفشو بهم نشون میداد که دست به پست ترین کار دنیا بزنم دلم خونه 

من خیلی وقته منتظر این لطف خدا هستم .انشالله به زودی شاملم بشه ... اگه از نظر روحی از طرف همسر و خانواده حمایت میشی نگه دار ...

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شش سال طبیعی جلوگیری داشتیم تا حالا پیش نیومده بود خودم میدونم برای همین تاپیک زدم تا اونایی ک تو ...

خب روش طبیعی عصن مطمن نیس اینا پزشکام میگن 😶 دیگ بعد 6 سال باید فهمیده باشی طبیعی جلوگیری کنی ی روز سوپرایز میشی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
سخت نیست تو رو خدا یه چیز بگو منصرف شم

سخت که هست اما من یک لحظه به سقط فکر نکردم خداخواسته  هست منم با جون و دل میپذیرم با اینکه بد ویارم تازه سومیه بچه اولم ۵ سالشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من خیلی وقته منتظر این لطف خدا هستم .انشالله به زودی شاملم بشه ... اگه از نظر روحی از طرف همسر و خان ...

شوهرم نمیخوادش مادرمم شاغله

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

تا این  دنیا بیاد اولی دو سالش شده دیگه زیاد سخت نیست اگه دو تا بچه میخواستی بهترین فاصله زیر سه ساله از خانواده خودت و شوهرتم کمک بگیر

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

اوایلش شاید سخت باشه اما خیلی چیزای خوب داره اول اینکه همبازی هم میشن خیلی رفتارای خوب یاد میگیرن چون کنار هم هستن بزن تو نت دکتر هلاکویی میگه نهایت فاصله سنی که بچه ها بدرد هم بخورن ۳۶ ماه هست من اختلاف سنی بچه هام ۵ ساله اینقدر دعوا میکنن حالا اگه نزدبک بودند دوست  و همراه هم میشدن مثل برادر زادم و پسرم .سقط نکن بعدا دیگه راحتی نه مثل اولی  من از اب و گل دراومد و هیکلم رو لاغر کرده بودم دوباره بارداری هنوز نتونستم اضافه وزن دومی رو کم کنم ،خداروشکر اما شما هم حکمت خداروقبول کن و اینکه دومی رو که خدا خودش میده عزیز تره یکی اینو بهم گفت من باور نکردم الان خودم تجربه اش کردم  

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
فقط بیست یک سالمه پس کی میخوام جوونی کنم تو بارداری قبلی استراحت مطلق بودم بچمم به شدت لجبازه

عزیزم جوونی یعنی چی از نظرت؟؟؟؟؟من سی و چهار سالمه و چهار تا بچه دارم....همه لذتها با وجود بچه چندین برابر میشه....زندایی خودمم مثل شما بود تقریبا....واکسن هجده ماهگی پسرش رو با دوماهگی دخترش زد....وای نمیدونی الان چقدر بامزه شدن ماشاالله....اولاش سخته....ولی اینقدر دیدنشون باهم شیرینه که همه اینا رو یادت میره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خوش بحالت... من آرزوم بود.....البته که کارت سخت تر از مامان های چندقلویی نیست. 

پس بی خود به فکر قتل نیفت

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
همسرم که میگه سقطش کن

همسرتون نمیدونه چقدر ممکنه براتون خطرناک و دردناک باشه؟؟؟؟چه راحت میگه سقط.... بگو مگه سلامتی من بازیچه است!!!!!!!نمیخواد، یه روش پیشگیری مطمئن خودش انتخاب کنه....نه اینکه ازش حامله بشین و راحت بگه سقطش کنه....همه درد و عوارض بعدش برا شماست.حس و وابستگی هم که شما به اون بچه داری رو همسرت تا موقع تولد درک نمیکنه.برا همین راحت نظر میده....شما مادرشی و امید اون موجود ضعیف کوچولو به شماست....تمام تکیه گاهش حتی وقتی یه نطفه کوچولویه شمایی....دلت میاد امیدش رو ناامید کنی چون ضعیفه و نمیتونه از خودش دفاع کنه؟؟؟؟بخدا یه فیلم سقط دیدم که این موجود چند هفته ای چطور از دستگاه سقط فرار میکرد و جابجا میشد...اخرشم گیرش افتاد...وای خدایا....حتی اسمشم حالمو بد میکنه.....

شما هدیه خدا رو با جون و دل قبول کن....خودش بهت توان میده....مطمئن باش عزیزم....روز عیده.....بسپر به دختر مهربون پیامبر که کمکت کنن......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ما شش سال طبیعی جلوگیری داشتیم تا حالا پیش نیومده بود خودم میدونم برای همین تاپیک زدم تا اونایی ک تو ...

اراده خدا بالاتر از همه اراده هاست، الان اراده کرده بوده بهت بده

اولش شاید سخت باشه ولی میگذره، من تو نزدیکانم دارم دو خواهری که دقیقا یک سال فاصله سنی دارن، اوایل مامانشون اذیت میشد، ولی نمی دونی الان که بزرگ شدن چقدر از داشتن هم خوشحال و شاکرن

بچه تو شکمت با اون شیرینی که بیرون شکمته هیچ فرقی نداره، اونم بچته

نخواه که گناه کشتن بچت پات نوشته بشه، سقط از زمان انعقاد نطفه حرامه 

به خدا توکل کن، بهش ایمان داشته باش، بگو خدایا خودت دادی، بقیه اش رو هم خودت رو به راه کن

برات دعا می کنم😘😘😘

سقط نکنی

دختر من چهار ماه و نیمشه و باردارم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
فقط بیست یک سالمه پس کی میخوام جوونی کنم تو بارداری قبلی استراحت مطلق بودم بچمم به شدت لجبازه

مادری در جوانی رو عشقه، وقتی سنت بره بالا که دیگه لذتی نداره، بذار بچه هات بزرگ شن ببین چه کیفی می کنن از داشتن مامان جوون

الان من و دخترم مثل دوتا خواهر می مونیم😊

خدا جونم شکرت