2777
2789
عنوان

با وجود بچه ۱۱ ماهه بازم باردارم

1080 بازدید | 67 پست

نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده کسی تو موقعیت من بود تصمیمم به سقطه

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هر کی تو موقعیت شما بوده اولش تصمیم به سقط داشته بعدش منصرف شده و بعداز مدتی خیلی راضی از اینکه سقطش نکرده و بعداز سالها یکی مثل من داره غصشونو میخوره چون بچه هاش تنها بزرگ نشدن رفیق داشتن یبار بچه هاشو باهم بزرگ کرده و تموم شده من چی؟تازه میخوام دومی رو بیارم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

جلوگیری میکردین سفت و سخت الان کار به سقط نمی‌کشید بخدا که ارزش قاتل شدن نداره تا بچه دومت بیاد اوایت بزرگ شده باهم بزرگ میشه خوبم هس

من نمیدونم چرا همه داریم قرآن رو خدا رو فراموش می‌کنیم و حرفاشو زیر پا میزاریم؟ چرا دیگ خدا این چیزا رو میبینه و قیامت بپا نمیکنه!؟ کل جامعه رو فساد ورداشته سقطم عین آب خوردن شده 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

جاری من اینقدر حساس بود روی فاصله ی سنی که اولی و دومی رو به فاصله ی 7سال آورد ولی سومی رو وقتی 4ماه زایمان کرده بود باردار شد اینقد دارو و اینا خورد سقط بشه که نشد، الانم هم بازی هم شدند دارند بازی میکنند

من بابچه ۸ ماهه باردار شدم، جلوگیری هم داشتیم ولی ظاهرا مناسب نبوده، تا ۳ یا ۴ ماه ناراحت بودم و گریه میکردم بعد سپردم ب خدا کمکم کنه، تاحالا هم خیلی کمکم کرده، بارداری خیلی خوبی داشتم، 

توکل کن ب خودش، پیش میره

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
گناه داره دیگ کاریکه شده.سقط گناه

فقط بیست یک سالمه پس کی میخوام جوونی کنم تو بارداری قبلی استراحت مطلق بودم بچمم به شدت لجبازه

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

عزیزم من الان خودم 6 ماهمه، بچه دومم یکسال ونیم، سومی رو ناخواسته باردار شدم. به سقط فکر کردم ولی دلم راضی نشد، میدونم میگذره وخدا هم کمک میکنه. اونایی که سابقه ی سقط دارن میگن اثرات بدی تو زندگیشون داشته. دیگه خود دانی. 

فقط بیست یک سالمه پس کی میخوام جوونی کنم تو بارداری قبلی استراحت مطلق بودم بچمم به شدت لجبازه

میدونم بهت حق میدم ولی دیگه شده وسقطم کنی ممکنه خدای نکرده سر بچه اولیت بلایی بیاد چون واقعا اونم الان زندس ونفس میکشه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

جلوگیری میکردین سفت و سخت الان کار به سقط نمی‌کشید بخدا که ارزش قاتل شدن نداره تا بچه دومت بیاد اوای ...

اخه خدا چرا باید این موقع لطفشو بهم نشون میداد که دست به پست ترین کار دنیا بزنم دلم خونه 

دیگه عزیزم ما چیکار کنیم وقتی خودت زود ازدواج کردی زود بچه دار شدی درستم جلوگیری نکردی از نظر ما که سقط برابر با قتل! خدا گفته سقط نکن مام تسلیمیم جلوش

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
میدونم بهت حق میدم ولی دیگه شده وسقطم کنی ممکنه خدای نکرده سر بچه اولیت بلایی بیاد چون واقعا اونم ال ...

تازه بی بی چکم مثبت شده هنوز قلبش تشکیل نشده