2777
2789
عنوان

بوی سوختگی قلم 🤭

405 بازدید | 14 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر 

من دیروز قلم گزاشتم گفتم شب تا صبح بمونه خوب بپزه سوخت کلا😂یعنی تهش سوخت دیگه آبشم خشک شده دوباره اب ریختم روش 

چیکار کنم اون بوی سوختگی بره؟!

که جهان رنج بزرگیست ، نگارا تو بخند💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز خرد کن بریز توش یا هویج و کرفس و اینا شاید بره بوش. تلخ نشده؟ 

نمیدونم والا😅من نمیخورم خودم برا شوهرم پختم 

نمیدونم والا😅من نمیخورم خودم برا شوهرم پختم 

چه پختنی اونم.😅😅😅خب یکم مزه کن تلخ شده باشه بریز دور الکی گاز و وقت صرفش نکن.اونم بره یه قلم جدید بخره ایندفه روز بزار تا بهش سر بزنی. منم یه شب کلپچ گذاشتم به رو قلم شما افتاد تا صبح😅😅😅😅

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
چه پختنی اونم.😅😅😅خب یکم مزه کن تلخ شده باشه بریز دور الکی گاز و وقت صرفش نکن.اونم بره یه قلم جدید ...

بدبخت دیشب چقد ذوق داشت😂😂😂😂😂😂😂هی میگفت برا صبحونه میخورم😂😂😂😂نه بابا نمیریزم دور میدم همونو بخوره😂

بدبخت دیشب چقد ذوق داشت😂😂😂😂😂😂😂هی میگفت برا صبحونه میخورم😂😂😂😂نه بابا نمیریزم دور میدم همون ...

😅😅😅 گناه داره بنده خدا😅😅هییییییی چه شکمش هم صابون زده بنده خدا. انشالله که خوب باشه و متوجه هنر خانومش نشه😅🌸🌸

😅😅😅 گناه داره بنده خدا😅😅هییییییی چه شکمش هم صابون زده بنده خدا. انشالله که خوب باشه و متوجه هنر ...

😂چیز خاصی نمیگه 

ما تو یه جشن همو دیدیم 

جشن دوستش بود😂

فقط میگه ای لعنت به تو سعید 😂اخه این همه دوست این همه پسر 😂قلم پام میشکست نمیومدم باغ😂😂

پیاز خرد کن بریز توش یا هویج و کرفس و اینا شاید بره بوش. تلخ نشده؟ 

مزه کردم😐مگه مزش همونجوری نباید باشه🤦🏻‍♀️

یبار خواستم کد بانو باشم 

بدبخت گفت بزا بدم مامانم بپزه دردسر نشه برات 😂غرورم قبول نکرد 

انشالله خوشبخت باشید اسی. و کانون زندگیتون همیشه گرم و روشن💚❤🧡💛ازین اتفاقا پیش میاد. واسه خودمم کم پیش نیومد. یه روز بجای اینکه به غذام شکر بزنم تا ملس بشه چند تا قاشق پر بزرگ نمک ریختم ظرفهاشون مثل هم بود منم سرگرم صحبت. دیگه غذا شد زهر مار😅😅😅اون روز نهار نیمرو خوردیم عوضش خاطره خوبش برامون مونده. اینم واستون خاطره میشه بعدها😅😅

انشالله خوشبخت باشید اسی. و کانون زندگیتون همیشه گرم و روشن💚❤🧡💛ازین اتفاقا پیش میاد. واسه خودمم ک ...

خیلی ممنون 😌