2777
2789
عنوان

قراره بشم مادر رییس جمهور!😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 68 پست
حسی که میگی رو درک میکنم آدم واقعا یه جاهایی نیاز داره از مشورت فعال یکی دیگه استفاده کنه  نظر ...

ببین مثلا همین کاری که الان دارم. خوب بیکار نیستم حقوقشم بد نیست ولی نه کارش خیلی فشرده س نه حقوقش خیلی بالا. من تصمیم گرفتم اینکارو بگیرم چون بچه کوچیک دارم اینجا هم نزدیک خونه س هم کارش سنگین نیست شبا بیخوابی دارم تو روز خسته نمیشم. رییسمم خیلی باهام راه میاد. ولی احساس میکنم دارم اینجا کپک میزنم. از یه طرف نمیدونم برم کاری که فشرده تر باشه از پسش برمیام با بچه کوچیک یا نه. از یه طرف واقعا احساس بدی دارم از اینجایی که هستم. کوچیک ترین نیاز مالی هم به حقوق من نداریم. حقوقم هم بهم حس استقلال نمیده چون دقیقا مثل یه زن خانه داری که هیچی از خودش نداره وابسته شوهرمم. چون سطح زندگیمون جوریه که اصلا با حقوق من نمیشه بهش فکر کرد بچه ها هم عادت کردن بهش. پنج دقیقه میگم این خانه دارا لااقل تا ظهر میخوابن تو چی همونه اوضاعت فقط خواب نداری. پنج دقیقه دیگه میگم لااقل از خونه میری بیرون چهار تا آدم میبینی یه کار مفیدی واسه جامعه میکنی. دیوونه اون حس استقلالیم که ندارم حالا حالا ها هم به دست نمیاد شااااید ده پونزده سال دیگه. اونم شاید. ناامیدم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ببین مثلا همین کاری که الان دارم. خوب بیکار نیستم حقوقشم بد نیست ولی نه کارش خیلی فشرده س نه حقوقش خ ...

به نظر من به مدت یک هفته اگر امکانش وجود داره همون جایی که هستی اضافه کار وایستا حتی بدون حقوق اون سبک زندگی ای که نمیدونی از پسش بر میای یا نه رو تجربه کن

اگر دیدی شدنیه ولث هنوز این شغل رو دوست نداری شغلت رو ترک کن و برو کاری رو انجام بده که حالت توش خوبه 

کاری که فککککر می‌کنی خوبه و فکر می‌کنی حس استقلال بهت میده رو انتخاب نکن کاری رو انتخاب کن که تجججربه کردی که *وقتی دارم انجامش میدم متوجه گذر زمان نمیشم*  این کار همونیه که عاشقشی همونیه که وقتی ازش میای بیرون خسته نیستی 

اگر شغلی با این تعریف  الان به ذهنت رسید به نتیجه فکر نکن 

این ریسک رو بکن و شغل فعلیت رو ترک کن

رها فکر کن 

به خودت فرصت خطا بده اصلا بگو می‌خوام این اشتباه رو بکنم 

مانع ذهنی برای خودت نتراش 

اگر موفق شدی که چه بهتر 

ولی اگر هم نتونستی انجامش بدی یا رفتی داخلش دیدی اینم اونی که میخوای نیست حداقل یه تجربه کسب کردی 

اون موقع برمی‌گردی و یه شغل شبیه شغل فعلیت پیدا می‌کنی ممکنه واقعا تهش همین باشه ولی دیگه اینجا از موقعیتی که داری راضی هستی 

این رضایت خیلی حال آدمو تغییر میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من به مدت یک هفته اگر امکانش وجود داره همون جایی که هستی اضافه کار وایستا حتی بدون ...

این کاری که دارم هر کاری بهم میدن زود انجام میدم تموم میشه. بیشتر از این کاری ندارن که بهم بدن. چند بار خواستم بیام بیرون شوهرم نمیذاره میگه داری احساسی تصمیم میگیری. بمون به خودت و بدنت فشار نیار. اینجوری با زبون خوشم نه همیشه. یه ذره خسته باشم  یا یه اشتباه کوچیک کنم میگه الان که کارت سبکه این اوضاعه وای به روزی که بخوای به خودت فشار بیاری. بهش میگم من استقلالمو از دست دادم اذیت میشم سریع گارد میگیره که میخوای منو ول کنی بری. اصلا نمیاد دو کلمه درست صحبت کنه لااقل یه دلداری بده. من اخه مگه مریضم بیخود بخوام طلاق بگیرم ولی سریع گارد میگیره.

به نظر من به مدت یک هفته اگر امکانش وجود داره همون جایی که هستی اضافه کار وایستا حتی بدون ...

شغلی که ازش خیلی راضی باشم رو براش باید برم دانشگاه دوباره. با تحصیلات فعلیم شغل اون مدلی گیرم نمیاد.

این کاری که دارم هر کاری بهم میدن زود انجام میدم تموم میشه. بیشتر از این کاری ندارن که بهم بدن. چند ...

نمیدونم تخصصت چیه ولی هر چی هست نمیشه با کیفیت دیگه ای انجامش داد؟ مثلا یه چیزی فراتر از حد انتظار تحویل بدی؟ 

یا توی تایم آزاد نمیتونی دور کاری یه شغل دیگه رو هم انجام بدی؟ 

تو حس می‌کنی از همه ظرفیت و توانایی های وجودت استفاده نمیشه این بهت حس نامفید بودن میده ولی شاید این فقط زاییده خیالت باشه و اگر میزان فعالیتت بیشتر باشه از پسش بر نیای به نظر من چیزی که می‌تونه تو رو به یه تصمیم که به توانایی هات نزدیک باشه برسونه اینه که یه چالش برای خودت به وجود بیاری تا بتونی حد این توانایی رو محک بزنی 

شغلی که ازش خیلی راضی باشم رو براش باید برم دانشگاه دوباره. با تحصیلات فعلیم شغل اون مدلی گیرم نمیاد ...

خب چی از این بهتر؟ شغلت که ساده ست این همه که وقت اضافه میاری درس خوندن رو توی برنامه ت بگنجون 

نمیدونم تخصصت چیه ولی هر چی هست نمیشه با کیفیت دیگه ای انجامش داد؟ مثلا یه چیزی فراتر از حد انتظار ت ...

همه کارامو بیشتر از اونیکه میخوان انجام میدم. بیشتر از این ساعت کاریم که هشت ساعت و نیمه نمیتونم کار کنم باید به بچه م برسم. تو ساعت کاریم نمیتونم کار کسی دیگه رو انجام بدم وقت کشی میکنم تا تموم بشه.

خب چی از این بهتر؟ شغلت که ساده ست این همه که وقت اضافه میاری درس خوندن رو توی برنامه ت بگنجون 

ببین وقت اضافه رو سر کار میارم مثل الان. وقتی خونه ام که کار خونه و بچه تمومی نداره. اصلا تو خونه وقت سرخاروندن ندارم. سر کارم من نهایتا وقت کشی بتونم بکنم نه کار مفید. تو اگه جای من بودی میموندی با حقوق کم و کار سبک یا میرفتی کاری که حوصله ت سر نره ولی خسته بشی؟ 

نمیدونم تخصصت چیه ولی هر چی هست نمیشه با کیفیت دیگه ای انجامش داد؟ مثلا یه چیزی فراتر از حد انتظار ت ...

به این چالش فکر میکنم ببینم چکار میشه کرد. 

یکی از دلایلی هم که شغلم راضیم نمیکنه همین نوع کاریه که انجام میدم. من روشای جدید تست آزمایشگاهی بیماریا رو روشون تحقیق میکنم مثل کرونا و تیرویید و… بعد میام میبینم اینهمه آدم ترجیحشون تریاک و داروی امام کاظم و ادرار شتر و ایناس اصلا احساس میکنم کارم بیفایده س. اولا یه ذوقی داشتم هر چی بیشتر میگذره احساس میکنم الان این زحمتی که من دارم میکشم آخرش یکی میگه ولش کن بیا بریم تریاک بکشیم بهتره. ببین میدونم خیلیا هم اینطور نیستنا ولی اصلا انگار صدای منفیا تو ذهنم داد میزنه.

ببین وقت اضافه رو سر کار میارم مثل الان. وقتی خونه ام که کار خونه و بچه تمومی نداره. اصلا تو خونه وق ...

ببین من توی محل کارم روزایی که خیلی خسته می‌شدم روز های عالی من بود من اون خستگی رو دوست داشتم 

توی روزهای شلوغ همیشه کسی که داشت میدوید من بودم همیشه اونی که فرز بود من بودم کسی که میتونست کار چند نفر رو انجام بده من بودم 

روزایی که یک سره اسمم پیج میشد روز های عالی من بود ولی اگه یه روز بیمارستان خلوت بود و من تمام مدت یه گوشه توی دفترم کز می‌کردم و کل روزم با موس و کیبورد می‌گذشت و کار واجبی برای انجام نبود وقتی میومدم خونه هم بی حوصله بودم و به هیچ کاری نمی رسیدم و اون فاز تنبلی با من میموند .من هیچ وقت با وجود بچه، شاغل نبودم که بتونم بگم توی شرایط تو چی کار میکردم ولی  اگر تو هم اینجوری هستی که با کار زیاد انرژیت هم زیاد میشه و با کار کم انرژیت از بین میره به نظرم تا سه سالگی بچه کوچیکه استانداردت رو بیار پایین و تمرکزت رو بذار روی اینکه مادر کافی ای باشی 

انرژی طول روزت رو هم با سرچ کردن در مورد علاقمندی هات و مطالعه در موردش بگذرون  یعنی این وقت کشی رو هدفمند ترش کن 

تمرکزت رو بذار روی بچه ها و مطالعه و سرچ کردن در مورد هدف هات و خوندن کتاب هایی که توی رشته مورد علاقه ت به دردت میخوره و یه تارگت بذار یا برای ادامه تحصیل یا شغلی با درآمد بهتر

من جای تو بودم اگر درآمدم نتونه تاثیری توی کیفیت زندگیم بذاره قطعا انتخابم این میشد که با بچه ها باشم (البته با وجود درآمد تأثیر گذار من شغلم رو ترک کردم به خاطر دلایل خودم ) 

ولی اگر نمیتونی برای ترک کارت تصمیم بگیری حداقل یه تارگت هیجان انگیز برای خودت داشته باش مثلا تارگتت روی این باشه که بعد از سه سالگی بچه شغلم رو می‌خوام عوض کنم و وارد چالش سخت تر زندگیم بشم یا می‌خوام از ترم جدید وارد فلان رشته بشم 

من خودم می‌خوام ادامه تحصیل بدم 

تمرکزم رو از دانشگاه خوب آوردم بیرون (پایین آوردن استاندارد) و تمرکزم رو گذاشتم روی رشته مورد علاقه م (تغییر رشته و تارگت جذاب) لیست فعالیت هایی که باید برای انجام دادن این هدف داشته باشم رو نوشتم و قدم ها رو شکستم ( کوچیک کردن هدف و سبک کردنشون و حذف موانع ذهنی که کار رو سخت نشون میدن مثلا قدم اول پرینت گرفتن سوالای ده سال اخیر کنکور و...) و مشاوره گرفتن از خواهرم برای کنکور 

این کاریه که من در حال حاضر دارم انجامش میدم و وقتی دانشگاه قبول بشم دیگه بچه م سه سالش شده و خیالم از اثرات روحیش راحته و میتونم بذارمش مهد 

ببین من توی محل کارم روزایی که خیلی خسته می‌شدم روز های عالی من بود من اون خستگی رو دوست داشتم  ...

من اگه خونه هم باشم بچه رو مهد میذارم کلا اعتقادم بر اینه که بچه باید مهد بره اصلا بخاطر کارم نیست.

دقیقا منم مثل تو ام اون فاز تنبلی تو کار روم میمونه. این ایده تم که وقت کشیمو لااقل هدفمند تر کنم خیلی دوست داشتم. 

میتونم بپرسم دانشگاه چی میخوای شرکت کنی؟

یکی از دلایلی هم که شغلم راضیم نمیکنه همین نوع کاریه که انجام میدم. من روشای جدید تست آزمایشگاهی بیم ...

مشکلت از همون کمال طلبیه 

یه بازه رو توی ذهنت تصور کن که اولش صفر و آخرش صد هست 

این وسط یه عالمه عدد وجود داره 

هفتاد عدد خوبیه هشتاد هم عدد خوبیه حتی پنجاه هم عدد خوبیه 

به اندازه تمام آدم های روی کره زمین ایده و تفکر هست 

و قرار نیست زندگیم رو متوقف کنیم روی این مسأله که  همه رو راضی نگه داریم و یه کاری کنیم که همه قبولش کنن 

توی دنیایی که یه سری ها هستن که با وجود اینکه میبینن کرونا این همه تلفات داده اون وقت میگن کرونا وجود نداره تو میخوای چی رو به کی ثابت کنی؟ 

هر علمی هر هنری هر فعالیتی یه سری مقلد داره یه سری آدم هم هستن که قبول ندارن  

اونا هم دلایل خودشونو دارن یکی از ترس زیاد یکی از بی مسیولیتی و... 

دلیل نمیشه که بگیم چون من نوعی این تفکر رو دارم پس تو هم باید داشته باشی 

تو کار خودتو بکن مطمئن باش به همون اندازه که افرادی هستن که دو تا گوش هاشون رو گرفتن افرادی هم هستن که شنونده باشن و همین توی بدبینانه ترین حالت ممکن یعنی نصف دنیا

مشکلت از همون کمال طلبیه  یه بازه رو توی ذهنت تصور کن که اولش صفر و آخرش صد هست   ا ...

درست میگی هشتاد و هفتاد و پنجاه هم عدد خوبیه. ببین الان که با تو حرف زدم ذهنم منظم تر شد انگار واقعا اوضاع به اون بدی که چند ساعت پیش میدیدم نیست. اینقدر این افکارو تو خلوت خودم تکرار کرده بودم نمونه هامو ادرار شتر میدیدم!