2777
2789
عنوان

به کمک همه نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 52 پست
عزیزم چقدر مهربونی  تو من ی دختر ناز دارم ولی اینقدر افسردگی دارم ک اصلن شاد نیستم‌میشه برا من ...

چشم.برا شما هم نذر میکنم که حال دلت خوب بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
دیگه خدا صدامو نمیشنوه گریه هامو نمیبینه 

به امام جواد متوسل شو . نمازش دو رکعته هر رکعت یه حمد و ۷۰ توحید. ۱۴۰۰۰ یا جواد که میتونی کمک بگیری از اظرافیان. اسمشم نذر کن هم دختر هم پسر. انشالله تا سال دیگه تولد پیامبر مادر باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امام جواد متوسل شو . نمازش دو رکعته هر رکعت یه حمد و ۷۰ توحید. ۱۴۰۰۰ یا جواد که میتونی کمک بگیری ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم 

دعا کن این ماه دارم ای یو ای همون اول نتیجه بگیرم یعنی فاتحه زندگیم خونده هست

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
مرسی عزیزم دیگه کم اوردم کارم همش شده گریه 

منم دخترمو بسختی بدست آوردم.بعد دوبار دست خالی برگشتن از بلوک زایمان. واسه همین سجده آخر همه نمازهام برا سبز شدن دامن همه منتظر دعا میکنم ‌‌‌‌‌اگهلایق باشم 

ممنونم عزیزم دعا کن دل پسر و دخترم شاد بشه الهی بمیرم دیگه باعث ناراحتیشون نشم 

دلت میاد ناراحتشون کنی هر وقت خواستی ناراحتشون کنی یادت بیفته به من که چطوری دارم زجر میکشم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
منم دخترمو بسختی بدست آوردم.بعد دوبار دست خالی برگشتن از بلوک زایمان. واسه همین سجده آخر همه نمازهام ...

من خیلی کم اوردم نشستن زیر پای شوهرم میگن زن بگیر 

ممنونم عزیزم دعا کن دل پسر و دخترم شاد بشه الهی بمیرم دیگه باعث ناراحتیشون نشم 

عزیزم .من چیزی از حالات شما نمیدونم ولی همین که حست رو میگی یعنی میتونی حال دلت رو عوض کنی.ی یا علی بگو و بجنگ

دلت میاد ناراحتشون کنی هر وقت خواستی ناراحتشون کنی یادت بیفته به من که چطوری دارم زجر میکشم

اخه دست خودم نیست

هیچ لذتی از زندگیم‌نمیبرم

انشاله ک شما مادریش و از مادربودنت عرق شادی و لذت بشی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

💖💚💜ی صلوات مهمونم میکنی؟💖💚💜
دیگه خدا صدامو نمیشنوه گریه هامو نمیبینه 

برات حمد و صلوات میفرستم عزیزم

انشالله بحق این شب

زود دامنت سبز بشه

و ب حاجت دلت برسی💚

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
برو ی دکتر خوب

رفتم این سری یه مرکز ناباروری 

برام دعا کن من دارم گریه میکنم شوهرم عین خیالش نیست داره فوتبال میبینه و انار میخوره 

اخه دست خودم نیست هیچ لذتی از زندگیم‌نمیبرم انشاله ک شما مادریش و از مادربودنت عرق شادی و لذت بشی& ...

عزیزم تلاشتو کن 

من فقط زمانی خوشحال میشم بچه دار بشم